Victor Piţurcă, dat de gol în direct! Dezvăluiri incredibile ale unui fost tricolor

Victor Piţurcă, dat de gol în direct! Dezvăluiri incredibile ale unui fost tricolor.

Înaintea meciului cu Andorra, Edi Iordănescu a declarat că se așteaptă la un meci dificil, ceea ce l-a făcut pe Ciprian Marica să reacționeze și să își aducă aminte de vremea când juca la naționala României.

Victor Piţurcă, dat de gol în direct!

Ciprian Marica a dezvăluit, la sport.ro, că așa făcea și Victor Piţurcă, iar acest lucru este un obiceiul nepotrivit pe care îl au antrenorii români.

„Așa făcea și nea Piți. Jucam cu Andorra, lua o foaie și începea să ne prezinte echipa. Portarul e bun, sare din bară în bară, ăla nu știu ce face… Îi făcea Pele, mari pe toți. Noi mai râdeam prin spate, se trezea Mutu care era mai cu tupeu și zicea: ‘Hai măi, nea Piți, că i-ai făcut pe toți Pele! Lasă-ne, intru mâine pe teren și dau două goluri. Ne ții 40 de minute, să ni-l arăți pe portar!’.

Afară nu există așa ceva! E cu totul altă mentalitate. Faptul că nu adoptăm ce fac cei de afară. E o falsă impresie că îi motivăm explicând cât de buni sunt adversarii”, a declarat Ciprian Marica, pentru sursa menționată mai sus.

După ce s-a impus foarte ușor în fața Andorrei, scor 4-0, România a urcat pe primul loc în clasamentului din grupa I.

În minutul 23, Nicolae Stanciu, căpitanul naționalei, a deschis scorul, urmat de Ianis Hagi, șase minute mai târziu. Golul numărul trei a fost înscris de Răzvan Marin.

La începutul reprizei a doua, Florinel Coman a înscris ultimul gol pentru români.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed