Dezvăluiri şocante ale unui fost tricolor! Scandalul momentului escaladează. Mărturia care va lăsa mască pe toată lumea

Dezvăluiri şocante ale lui Dorin Goian! Scandalul momentului escaladează. Mărturia care va şoca pe toată lumea. Patima pariurilor sportive ia amploare în lumea fotbalului de pretutindeni.

Dorin Goian s-a dat de gol! Ce a putut face pe vremea când activa la Rangers. Colegii săi erau complici. Va fi haos când se va afla.

Dezvăluiri şocante ale lui Dorin Goian!

Scandalul controversat al pariurilor a explodat peste noapte, atunci când mai mulți jucători ai echipelor mari din Europa, au fost deconspirați: Nicolo Fagioli (Juventus), Nicolo Zaniolo (Aston Villa), Sandro Tonali (Newcastle), Zalewski (Roma), Stephan El Shaarawy (AS Roma), Federico Gatti (Juventus) și Nicolò Casale (Lazio).

Radu Drăgușin a fost, de asemenea, menționat în subiect, aflându-se că internaționalul român l-ar fi împrumutat pe Fagioli cu suma de 40.000 de euro, cu intenția de a-l ajuta pe jucătorul de la Juventus în a-și achiziționa un ceas.

Fostul fundaș al echipei naționale, Dorin Goian, a mărturisit că și el a pariat pe vremea când încă era activ în vestiarul celor de la Rangers.

„În primul rând, nu știm exact ce a fost acolo. De asta nici nu vreau să vorbesc despre Drăgușin și capitolul pariuri. Nu este nimic dovedit. Nu am întâlnit jucători care să aibă viciul ăsta al pariurilor atât de mare, care să parieze sume mari cu scopul de a câștiga bani. Și eu am pariat.

Știu mulți jucători care au făcut-o. Important e să o faci de distracție. Vine weekend-ul, mai stai acasă, te mai uiți la meciuri. Important e să o faci la modul de distracție, nu cu scopul de a câștiga. Cu pariurile pierzi.

Și la Rangers se paria. Aveam doi colegi care puneau pe tablă, în vestiar, cotele pentru meciurile din ziua respectivă. Tu veneai la antrenament, mai tărgeai un jambier, un tricou pe tine, mai aruncai un ochi pe cote și la final puneai și tu 20 de lire, 30 de lire, făceai cotă de 5-6, să mai urmărești în ziua respectivă. Toți făceau asta. Era de distacție, nu se pariau sume de ordinul miilor de lire!”, a declarat Goian, conform gsp.ro.

Goian a activat la Rangers între anii 2011-2013, împrumutat însă, în ultimul an, la Spezia.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed