Edi Iordănescu pleacă de la naţională?! Dezvăluiri de ultimă oră despre selecţioner. De ce nu mai vrea să conducă România

Edi Iordănescu pleacă de la naţională?! Dezvăluiri de ultimă oră despre selecţioner. S-a aflat de ce nu mai vrea să conducă România. Sunt amănunte absolut incendiare din interior.

Edi Iordănescu a beneficiat de o conjunctură favorabilă uriaşă. România are o grupă de preliminarii foarte lejeră. Mai mult, una dintre rivale, Israel, a intrat în război.

Edi Iordănescu pleacă de la naţională?!

Cu toate acestea, deşi naţionala e foarte aproape de calificarea la EURO 2024, Edi Iordănescu e decis să plece. Selecţionerul ar vrea să plece chiar dacă se califică la turneul final.

Ar fi anunțat deja conducerea FRF că va părăsi prima reprezentativă cel mai târziu după EURO 2024. „Dacă ne calificăm, stau și la EURO, apoi plec!”, ar fi fost mesajul transmis de Edi Iordănescu conducerii FRF, conform as.ro.

Naţionala e pe primul loc în acest moment în grupa de calificare. Mai mult, tricolorii se află doar la mâna lor, cu două meciuri înainte de final. Mai avem de jucat cu Israel în deplasare şi cu Elveţia pe propriul teren. Naționala este neînvinsă, în aceste preliminarii, dar criticile din lumea fotbalului nu încetează. Asta şi pentru că jocul echipei este unul absolut mediocru. Cu Belarus, naţionala a jucat foarte slab. De altfel, în mai multe jocuri, tricolorii au fost norocoşi sau au beneficiat de greşeli de arbitraj.

Sursa citată mai spune că şi familia selecţionerului insistă ca acesta să nu mai continue pe banca naţionalei indiferent dacă aceasta se va califica la turneul final de anul viitor. Iordănescu a spus după meciul cu amatorii din Andorra că este deranjat de atacurile la adresa jucătorilor primei reprezentative.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed