Vestea serii pentru Cristiano Bergodi! Anunţ clar al şefilor celor de la Rapid. Ce fac giuleştenii după accidentarea celui mai bun jucător

Vestea serii pentru Cristiano Bergodi. Anunţ clar al șefilor celor de la Rapid. Victor Angelescu a anunțat ce se întâmplă după accidentarea celui mai bun jucător.

Albion Rrahmani este indisponibil până la finalul acestui an.

Vestea serii pentru Cristiano Bergodi

Albion Rrahmani (23 de ani) s-a accidentat în meciul dintre Kosovo și Andorra, 3-0, în preliminariile EURO 2024. Atacantul nu va mai putea juca până la sfârșitul acestui an, așa că șefii echipei caută soluții.

Victor Angelescu a anunțat cine vor fi înlocuitorii lui Albion Rrahmani. Deocamdată se pare că nu va veni niciun jucător.

”A intrat fundașul destul de agresiv pe gleznă… Ați văzut și voi cât de agresiv au jucat cei din Andorra, asta e, s-a întâmplat.

Nu suntem în discuții cu nimeni și nu vom mai aduce niciun jucător. În iarnă vom vedea pe ce posturi avem nevoie de întăriri, dar acum avem doi atacanți în lot. Nu puteam să preconizăm acest lucru (n.r.-dacă regretă vânzarea lui Dugandzic), a fost o ofertă foarte bună pentru jucător și bună pentru club.

Nu mai aveam cum să îl ținem și, încă o dată, de asta avem academie, avem un jucător foarte talentat care își așteaptă șansa (n.r.-Alexandru Stan). Îl avem și pe acest Kevin Soni, care sper să ajungă la un nivel optim în următoarele săptămâni.

În acest moment, Soni nu poate să joace un meci întreg, nu este fizic unde trebuie. Sperăm ca în următoarele două-trei săptămâni să fie.

Avem încredere în Alexandru Stan, normal că ne-ar fi plăcut să îl avem pe Rrahmani, dar asta este. Fiecare jucător va avea șansa lui și poate va fi ca Rareș Ilie, care a demonstrat destul de repede. Acest tânăr jucător poate să demonstreze”, a declarat Victor Angelescu la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed