Gigi Becali s-a enervat cumplit! Anunţul care va şoca pe toată lumea. Nu vrea ca România să se califice la EURO 2024

Gigi Becali s-a enervat cumplit! Anunţul care va şoca pe toată lumea. Nu vrea ca România să se califice la EURO 2024. Latifundiarul din Pipera s-a supărat pe Edi Iordănescu pentru alegerile selecţionerului din meciurile cu Belarus şi Andorra.

Gigi Becali a reacţionat dur la adresa lui Edi Iordănescu. L-a enervat rău de tot alegerile selecţionerului din ultimele două meciuri ale echipei naţionale, din preliminariile EURO 2024.

Gigi Becali s-a enervat cumplit!

Florinel Coman a fost rezervă neutilizată cu Belarus, iar Darius Olaru a fost trimis în tribună la meciul cu Andorra. Oficial, mijlocaşul ar fi fost accidentat. Gigi Becali susţine contrariul şi îl distruge pe Edi Iordănescu.

Selecționerul a fost luat la țintă de patronul FCSB. Mijlocașul nu s-ar fi accidentat, iar de nervi, Gigi Becali a transmis că îi va sugera lui Darius Olaru să se retragă de la echipa națională.

Gigi Becali a fost un aspru contestatar al lui Edi Iordănescu încă din momentul în care antrenorul a fost instalat pe banca tehnică a echipei naționale. Mai mult, nici nu vrea ca naţionala să meargă la EURO 2024.

„Eu am zis că de pe locul 1 trebuia să ne calificăm. Dar, dacă minciuna și dreptatea nu sunt… (n.r. – trimitere la cazul lui Darius Olaru) O să ne bată și Israel, și Elveția și la revedere! Se duce calificarea.

De ce să fiu patriot? Nu mă interesează! Când există nedreptate și minciună, nu mă interesează! Ca să nu fiu împotriva echipei, mai bine nu mă uit. De ce să fiu împotriva echipei naționale?”, a declarat Gigi Becali, în fața palatului pe care îl deține pe Aleea Alexandru din București.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed