Scandal uriaș după condamnarea lui Dănuț Lupu! Șeful din Superliga s-a revoltat în direct: ‘Un spectacol odios’

Scandal uriaș după condamnarea lui Dănuț Lupu! Șeful din Superliga s-a revoltat în direct. L-a deranjat enorm ceea ce a făcut poliţia pe aeroport, la revenirea fostului jucător în România.

Dănuț Lupu a fost arestat, duminică, în momentul în care a revenit în țară. Acesta a fost condamnat la 7 luni și 10 zile de închisoare, pentru că a condus fără permis.

Scandal uriaș după condamnarea lui Dănuț Lupu!

Arestarea lui Lupu a lăsat un gust amar multor oameni din fotbal, iar Cristi Balaj este unul dintre ei.

Președintele lui CFR Cluj a fost foarte dezamăgit de modul în care autoritățile l-au arestat pe Lupu.

”Am văzut imaginile acelea cu Dănuț Lupu la aeroport și consider că exagerăm. Nu e ‘fair’ (n.r. – corect) ca să facem asemenea diferențe în România. Să creăm acest spectacol odios din punctul meu de vedere și să tratăm diferit lucrurile.

Nu punem cătușele la unii pe care îi ducem pentru că au o anumită vârstă sau pentru că probabil au avut anumite funcții atunci când îi prindem într-un flagrant sau atunci când îi aducem la penitenciar.

Însă la cei pentru care trebuie să facem spectacol și care vin să se predea, pentru că el a anunțat, polițiștii l-au luat pentru că a venit el la ei și nu invers. Să vii să pui cătușele pe mână știind că este un spațiu cu mulți oameni, că așteaptă presa… Păi omul ăla a venit să se predea.

Și un polițist era suficient să stea lângă el, să meargă împreună la penitenciar. O polițistă de 120 de kilograme dacă există așa ceva, puteau să o pună pe aia, mergea lângă Lupu pentru că omul a venit să se predea și s-a ținut de cuvânt așa cum a promis.

Dezamăgit e puțin spus, m-a scârbit. Să se înțeleagă că aceste lucruri nu mai funcționează. Omul a venit să se predea. Puteau să-l ia, dacă tot au vrut să-i pună cătușele, de pe scara avionului, pentru că ar fi primit acceptul, și să-l ducă la penitenciar dacă tot a fost așa mare pericol. Urât”, a spus Cristi Balaj, la Fanatik.

Lupu: ”Sper din tot sufletul ca la aeroport să nu se facă spectacol”

Înainte de a se urca în avionul care avea să-l aducă în Romania, fostul ”tricolor” a cerut doar să fie tratat cu demnitate la sosirea în țară, pe aeroport.

”Sper din tot sufletul ca la aeroport să nu se facă spectacol și lucrurile să decurgă normal astfel încât toată lumea să își facă datoria.

Bineînțeles, eu îmi voi duce crucea, dar sper că voi fi lăsat să fac asta cu demnitate. Mă predau astăzi, pentru azi erau și biletele de avion de întoarcere.

Îmi voi ispăși pedeapsa pe care am primit-o conform legii. Din acest moment nu o să mai dau niciun fel de declarație și sper ca toată lumea să fie bine, în special familia mea”, a declarat Dănuț Lupu, pentru sursa menționată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed