Omul lui Gică Hagi s-a dezlănțuit! Tupeu incredibil după ce a fost prins în flagrant de poliție: ‘Țara e plină de droguri’

Omul lui Gică Hagi s-a dezlănțuit! A manifestat un tupeu incredibil după ce a fost prins în flagrant de poliție.

Ciprian Marica (38 de ani), acționar la formația Farul, nu a respectat culoarea roșie a semaforului, motiv pentru care i-a fost suspendat dreptul de a conducere pe o perioadă de 30 de zile. În plus, oficialul „marinarilor” a primit o amendă în valoare de 1.450 de lei.

Omul lui Gică Hagi s-a dezlănțuit

Totuși, Marica a spus că semaforul avea culoarea portocaliu atunci când a trecut. De altfel, fostul fotbalist s-a arătat a fi extrem de deranjat din pricina unui comunicat emis de Poliție.

„N-am vrut să mă cert cu Poliția Română pentru o divergență și anume că și pe portocaliu se ia carnetul. Eram cu copiii, venisem la biserică. Într-adevăr, era portocaliu când am trecut eu, dar n-ai voie. Dacă ai forțat portocaliul, trebuie să fii atent. Mă rog, n-am intrat într-o polemică cu dumnealor. Mi-au făcut și test de băutură, mi-au făcut și toate cele să vadă dacă nu cumva se pot lăuda mai mult de atât. Da, am rămas 30 de zile fără permis. Mă gândesc dacă ar fi bine să contest. O să iau o decizie zilele următoare.

S-au găsit să dea exemple cu noi. Mi se pare exagerată povestea asta. Eu deja eram asociat cu Dănuț Lupu, care nu știu ce a făcut. O nebunie care numai la noi se întâmplă. Să te lauzi cu astfel de lucruri, că oprești și dai amenzi persoanelor cunoscute, mi se pare de copii mici când e plin de droguri în țara asta și nu face nimeni nimic.

Nu ne lăudăm cu o captură, nu ne lăudăm cu lucruri importante. Poliția Română dă comunicat de presă pentru că mi-a luat mie permisul pentru că am trecut pe roșu. Mi se pare puțin prea mult. Altele sunt lucrurile mai importante”, a afirmat Ciprian Marica, potrivit Playsport.

De altfel, și Marius Lăcătuș a rămas fără permisul de conducere vreme de 60 de zile. Asta după ce, în cursul săptămânii trecute, fostul jucător nu a acordat prioritate de trecere unor pietoni, incidentul petrecându-se în zona Gării de Nord din București.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed