Marius Șumudică s-a dezlănţuit! Atac dur la echipa lui Recep Erdogan. Ce a făcut un tricolor

Marius Șumudică s-a dezlănţuit! Atac dur la echipa lui Recep Erdogan. S-a aflat ce a făcut un tricolor. A fost un meci de coşmar pentru tehnicianul român care a încasat a doua înfrângere în Superlig.

Marius Șumudică, reacție surprinzătoare după eșecul cu Basaksehir! Mesajul dur transmis turcilor.

Marius Şumudică s-a dezlănţuit!

Gaziantep, formația care se află sub comanda lui Marius Șumudică, a eșuat în fața celor de la Basaksehir, club condus de președintele turc Recep Tayyip Erdogan, scor final 0-2. A fost un meci din etapa a opta din cadrul campionatului turc.

Marius Șumudică a vorbit despre prestația elevilor săi la finele partidei, fiind de părere că Gaziantep a fost victima unui arbitraj necinstit, conform Telegraf.net.

Şumudică nu s-a supărat pe Maxim, cel care a ratat un penalty. „Nu i-am văzut pe cei de la Basaksehir pe teren în repriza secundă. Noi ne-am făcut singuri meciul greu. Am primit gol în minutul 3, apoi ne-am trimis mingea în propria poartă.

În partea secundă am practicat un fotbal foarte bun. Am văzut multe aspecte pozitive. Altul ar fi fost deznodământul dacă marcam din penalty.

Echipa mea a fost într-o condiție fizică bună, am pus presiune pe adversar. Nu știu ce altceva aș putea să fac.

Despre Maxim vă spun un lucru. A transformat 18 penalty-uri până acum. S-a întâmplat să rateze, Basaksehir a avut noroc.

Nu îmi place să discut despre asta, eu respect pe toată lumea. Arbitrii sunt norocoși că avem sistemul VAR acum. Cu toate astea, din câte am văzut, puteam beneficia de încă un penalty. Eu urmăresc toate meciurile posibile din Europa. Am văzut cât se prelungesc meciurile acolo când există trageri de timp. Aici se dau câte două minute adiționale. Vreau și eu să întreb, care e motivul?

Toată lumea vine la stadion pentru a vedea fotbal. Dați-ne o șansă să jucăm fotbalul ăsta! Când sunt făcute 5 schimbări și mergi la VAR, dai doar 5 minute? Accept dacă greșesc!”, a spus Marius Șumudică.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed