Vestea momentului despre Radu Drăguşin! Anunţul italienilor despre tricolor. Edi Iordănescu trebuie să ştie

Vestea momentului despre Radu Drăguşin! A apărut anunţul italienilor despre tricolor. Edi Iordănescu trebuie să ştie.

Udinese a remizat cu Genoa, scor 2-2, în meciul din etapa cu numărul 7 de Serie A.

Radu Drăgușin a fost titular și integralist în acest duel. Cel care a marcat pentru Genoa a fost Gudmundsson, autorul unei „duble”, iar de la gazde a înscris Lucca, Udinese profitând și de un autogol comis de Matturro.

Vestea momentului despre Radu Drăguşin

Dat fiind rezultatul, echipa lui Drăgușin se situează acum pe poziția a 12-a, cu un total de 8 puncte, în vreme ce Udinese este pe locul 17, cu 4 puncte.

Jurnaliștii publicației Tuttomercatoweb au analizat prestațiile celor două formații, iar fundașul român a fost apreciat pentru jocul său.

„Când a fost nevoie de el, a răspuns prezent. Au fost numeroase mingi respinse din zona sa. A încheiat partida fără greșeală, fără să sufere. Nici măcar atunci când Udinese a încercat să accelereze”, au scris italienii despre Radu Drăgușin, jucătorul primind nota 6.

Potrivit presei din Italia, Drăgușin este dorit de o grupare din Serie A, care ar urma să înceapă negocierile în privința transferului fotbalistului român.

De altfel, clubul Genoa ar fi primit deja o propunere de 25 de milioane de euro de la respectiva echipă, însă oferta ar fi fost declinată, oficialii formației de pe „Luigi Ferraris” urmărind să încaseze mai mult de pe urma lui Drăgușin.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed