Umilinţă totală pentru Gigi Becali! Atac devastator la adresa şefului de la FCSB. Turcii l-au făcut praf

Umilinţă totală pentru Gigi Becali! Turcii au lansat un atac devastator la adresa şefului de la FCSB.

Olimpiu Moruțan (24 de ani) a semnat cu Ankaragucu în această vară, internaționalul român plecând de la Galatasaray. La noua lui formație, Moruțan va juca timp de 3 ani.

Umilinţă totală pentru Gigi Becali

Fotbalistul semnase cu gruparea „Cim-Bom-Bom” în 2021, el fiind vândut de FCSB contra sumei de 4.1 milioane de euro.

În acest an, Gigi Becali a transmis că turcii vor trebui să-i achite încă un milion de euro, asta pentru că în contractul lui Moruțan există o clauză care stipulează plata acestei sume în cazul în care formația Galatasaray se va fi calificat în UEFA Champions League.

Turcii, pe de altă parte, au transmis că nu vor să achite acest bonus, dat fiind că jucătorul a fost cedat înainte ca gruparea din Super Lig să se califice în grupele Champions League.

„Totuși, dacă Galatasaray ar fi ajuns în grupele Europa League, atunci ar fi dat 300 de mii de euro (n.r. clauza avută de FCSB în cazul lui Moruțan). Acest lucru a fost inclus în al doilea articol al secțiunii de bonus din contract. Să te faci bine, în curând, Becali!”, au scris jurnaliștii turci de la Fanatik.tr.

Gigi Becali: „Trebuie să-mi dea un milion de euro”

Finanțatorul de la FCSB a spus că va apela la UEFA, dat fiind că Galatasaray nu vrea să achite acel bonus de un milion de euro.

„Galatasaray l-a luat, l-a băgat două meciuri în calificări și s-au calificat. Gata, le-am trimis scrisoare și trebuie să-mi dea un milion de euro, doar că l-au băgat pe Moruțan.

Ei trebuie să dea, dar mi-au spus că nu au. Noi ne-am dus la FIFA. Scrie acolo că ei dau un milion dacă el e sub contract și se califică. Moruțan, așa cum e el piticanie, uite că aduce milioanele”, a spus Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed