Ion Țiriac s-a dezlănţuit! Dezvăluiri teribile despre cazul Simonei Halep. Magnatul provoacă un adevărat cutremur

Ion Țiriac s-a dezlănţuit! Dezvăluiri teribile despre cazul Simonei Halep. Magnatul provoacă un adevărat cutremur, în urma decăderii constănțencei. Manipularea în masă a sportivilor.

Ion Țiriac, reacție compătimitoare la adresa Simonei Halep! Legenda suferă împreună cu fosta campioană. Situația este foarte gravă.

Ion Ţiriac s-a dezlănţuit!

Ion Țiriac, fostă legendă a tenisului românesc, regretă situația Simonei Halep și observă cum cariera fostei campioane este pusă din ce în ce mai mult sub semnul întrebării.

Suspendarea pe o perioadă de patru ani a româncei poate reprezenta începutul sfârșitului carierei fostei campioane de la Wimbledon și Rolland Garros.

Țiriac Senior s-a declarat dezamăgit de numărul mare de contestatari ai Simonei și este de părere că fostul număr 1 WTA, care a împlinit de curând 32 de ani, ar merita mai multă recunoștință pentru realizările sale la nivel național.

„De la îngerul cel mai mare, uite că acum, încet-încet, lumea o acuză de diavol. A fost numărul 1. A făcut istorie,” a spus Ion Țiriac.

”Am făcut o lege contra Comitetului Olimpic Internațional”

Ion Țiriac a amintit faptul că a făcut parte din Comitetul Olimpic Internațional, în anii ’90, în scopul de a forma WADA – Agenția Mondială Anti-Doping.

„Eu am fost unul din cei cinci delegați de Comitetul Olimpic Internațional, în anii ’90, ca să formăm WADA (Agenția Mondială Anti-Doping).

Am fost foarte interesat și foarte agresiv. Înainte să ajung la Sydney, imediat după ce am fost ales președinte al Comitetului Olimpic Român, am făcut o lege contra Comitetului Olimpic Internațional, Bruxellesului, senatului american… care spuneau că suspendarea trebuie să fie de 2 ani, în cazul unui sportiv prins dopat.

Eu am spus nu, curățați toate sertarele. O dată dacă vă prind dopați, pentru toată viața nu mai participați la Jocurile Olimpice. Pentru că nu o să vă mai alegem noi, Comitetul Olimpic Român, ca reprezentanți ai noștri.

La Sydney, pentru nurofen, care nu era pe lista federației internaționale, i-a luat Andreei medalia. Și nici n-a fost suspendată.

Cu toată răspunderea, am acasă formularul original prin care se demonstrează că acel test a fost manipulat.

Au ajuns 62 de miligrame în laborator și s-au întors 100. Spunând treaba asta, cum e posibil să penalizezi, totuși, pe cineva, când ai văzut că proba este manipulată?” a declarat Ion Țiriac.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed