Gigi Becali s-a dezlănţuit! Acuzaţii devastatoare la adresa lui Istvan Kovacs: ‘Nu ieși pe stradă, nu-ți e rușine?’

Gigi Becali s-a dezlănţuit! Acuzaţii devastatoare la adresa lui Istvan Kovacs. Patronul celor de la FCSB a dat de pământ cu fluieraşul care a făcut praf meciul CFR Cluj-Petrolul. Centralul din Carei nu le-a acordat două penalty-uri celor de la Petrolul.

Gigi Becali nu mai suportă. Face scandal după arbitrajul de judeţ al lui Istvan Kovacs. Mai mult, îi cere lui Kyros Vassaras să-l delege pe Kovacs la meciurile echipei sale.

Gigi Becali s-a dezlănţuit!

Istvan Kovacs le-a refuzat două lovituri de pedeapsă prahovenilor. Mai întâi, Răzvan Sava l-a faultat pe Alexandru Musi, apoi Arlind Ajeti pe Pedro Justiniano. „Ce s-a întâmplat aseară e incredibil! Au fost două penalty-uri clare pentru Petrolul. Primul, la Musi, s-a dus și i-a luat picioarele. Bun, a trecut cu vederea, VAR nu există, dar al doilea… De ce îl mai trimite pe Kovacs la meciurile CFR-ului?! Nu-ți vine să crezi ce se întâmplă!”, a declarat patronul roș-albaștrilor, conform gsp.ro.

Apoi, Becali le-a „recomandat” celor din CCA să-l delege pe Kovacs și la meciurile celor de la FCSB. „Băi, dar știi ce? Le dau totuși un sfat: să-l delege și la noi pe Kovacs dacă vor să ia titlul (n.r. – CFR). Altfel nu pot lua titlul. În mod normal… Kovacs ce să mai caute la noi, să ne arbitreze? E recuzat de mult de FCSB. Dar să-l dea, mă, la noi, că tot luăm titlul! Să-l dea Vassaras pe Kovacs la meciurile noastre!”, a mai spus Becali, conform sursei citate.

Latifundiarul din Pipera a avut un mesaj şi pentru arbitru. „Îl întreb pe Kovacs un lucru. Vreodată, dacă face el așa ceva la meciurile europene, ce se întâmplă cu el? Îl întreb pe el, pe voi, pe Vassaras.

El face ce vrea el aici, pentru că eu cred că are susținere. Dacă el nu are și o încurajare de undeva, n-ar putea să facă așa ceva. Cineva probabil că-i cere asta. Dar tu n-ai demnitate, nu ești om, nu ieși pe stradă, nu-ți e rușine?”, a încheiat Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed