Vestea momentului despre Olimpiu Moruţan! Ce a făcut tricolorul la noua sa echipă. Edi Iordănescu trebuie să ştie

Vestea momentului despre Olimpiu Moruţan! S-a aflat ce a făcut tricolorul la noua sa echipă. Edi Iordănescu trebuie să ştie. După revenirea de la echipa naţională, românul a avut o evoluţie foarte bună la echipa sa de club.

Olimpiu Moruţan a pornit foarte bine la noua sa echipă. Mijlocaşul român a marcat un gol pentru echipa Ankaragucu în meciul câştigat, luni seară, scor 3-1, cu Sivasspor. Partida a avut loc în etapa a cincea a campionatului Turciei.

Vestea momentului despre Olimpiu Moruţan!

Olimpiu Moruţan, care a evoluat până în minutul 90+4, a înscris în minutul 31. Pentru Ankaragucu au mai punctat Cigerci (66) şi Cephas (90+6). Golul echipei Sivasspor a fost încris de Saiz (18). În clasament, Ankaragucu este pe locul 12, cu 5 puncte, iar Sivaspor este pe 14, tot cu 5 puncte.

Moruţan a evoluat şi pentru tricolori în dubla cu Israel şi Kosovo din care naţionala lui Edi Iordănescu a reuşit să scoată 4 puncte. Astfel, România este şi mai aproape de calificarea la EURO 2024. Pentru echipa naţională urmează dubla din luna octombrie. Atunci vom juca în deplasare cu Belarus şi pe propriul teren, contra celor din Andorra.

În acest moment, Elveţia este lider în grupa preliminară pentru EURO 2024. Are 14 puncte, cu două mai multe ca România. Pe locul 3 se află israel, cu 11 puncte. Restul echipelor nu mai contează. Nu mai au nici măcar şanse matematice de calificare la EURO 2024.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed