Sorin Cârţu a spus clar! Cine trebuie să îi ia locul lui Laurenţiu Reghecampf. Surpriză totală

Sorin Cârţu a spus clar! Tehnicianul care trebuie să îi ia locul lui Laurenţiu Reghecampf.

Reghecampf se întoarce in Arabia Saudită doar după o lună jumătate petrecută pe banca tehnică a clubului din Bănie.

Sorin Cârţu a spus clar!

Fostul președinte al clubului condus de Mihai Rotaru este de părere că Eugen Neagoe este antrenorul care ar trebui adus la echipă.

Eugen Neagoe a fost demis la începutul acestui sezon, după numai două etape din Superliga. O victorie în deplasare cu Dinamo, 2-0, și o remiză pe teren propriu cu Oțelul Galați, 0-0.

„Eu l-aş pune antrenor pe Neagoe înapoi, că poate nu mai e ghinionist. Nu vreau să îi dau eu sfaturi lui Mihai Rotaru, face cum decide el. Dar vă dați seama că şi el e… Vorbim de plecare aşa, pe nepusă masă. Cred că şi el a fost surprins de această situaţie.

Nu cred că poate să acţioneze, aşa, imediat. Nu se gândea că trebuie să schimbe antrenorul. Este o situaţie delicată, dificilă, îi trebuie ceva timp ca să o gândească bine”, a declarat Sorin Cârțu, conform fanatik.

Fostul președinte de la CSU Craiova a mai precizat că acea clauză de reziliere, pe care arabii o plătesc clubul alb-albastru pentru a-l putea lua pe Laurențiu Reghecampf, este una reciprocă. Oltenii ar fi urmat să-l despăgubească pe Reghecampf cu aceeași sumă de bani dacă ar fi vrut să renunțe la serviciile lui.

„Nu sunt o consolare banii. Aşa a fost înţelegerea între ei la reziliere. Cred că a fost o clauză în oglindă, se aplica şi clubului dacă era invers. A fost o clauză prietenească, pentru că există o relaţie de prietenie între Laurenţiu Reghecampf şi Mihai Rotaru”, a mai punctat Sorin Cârţu, pentru sursa citată.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed