Gigi Becali i-a dat ordin lui Elias Charalambous! Ce este obligat să facă antrenorul de la FCSB. O vedetă a vicecampioanei, în pericol

Gigi Becali i-a dat ordin lui Elias Charalambous! S-a aflat ce este obligat să facă antrenorul de la FCSB. O vedetă a vicecampioanei, în pericol de a-şi pierde locul în echipa roş-albastră.

Gigi Becali a spus clar după derby-ul Farul-FCSB 0-1. Cuplul de fundaşi centrali e bătut în cuie la vicecampioană.

Gigi Becali i-a dat ordin lui Elias Charalambous!

Gigi Becali este încântat de evoluţia lui Siyabonga Ngezana. Sud-africanul a bifat cu Farul al doilea meci din postura de integralist. Latifundiarul a fost întrebat despre soarta lui Vlad Chiricheș, cel mai sonor transfer al FCSB-ului din această vară. Fostul căpitan al echipei naţionale este accidentat în acest moment.

Dacă Ngezana continuă să impresioneze cu evoluțiile sale, Chiricheș ar putea rămâne rezervă la FCSB, lasă de înțeles Gigi Becali. „Foarte bun fundaș central (n.r. – Ngezana), m-am bucurat. Eu știu ce o să fie? E sudat bine cuplul ăsta”, a spus Gigi Becali.

Accidentat la finalul lunii august, în meciul dintre UTA și FCSB, Vlad Chiricheș va lipsi aproximativ o lună de pe gazon.

În urma acestei victorii, FCSB a rămas pe prima poziție și și-a mărit avantajul față de locul doi la patru puncte acum. Roș-albaștrii au 21 de puncte, în timp ce Farul Constanța se situează pe locul 11 cu doar nouă puncte.

În următoarea etapă, FCSB va face deplasarea la Sibiu pentru jocul cu FC Hermannstadt. Restanţa se va juca joi, 21 septembrie, ora 19:00. Farul Constanța se va deplasa la București pentru meciul cu Dinamo, vineri, 22 septembrie, ora 21:00.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed