Umilinţă totală pentru Edi Iordănescu! L-a făcut praf după meciul cu Kosovo. Jigniri fără precedent la adresa selecţionerului

Umilinţă totală pentru Edi Iordănescu! L-a făcut praf după meciul cu Kosovo. Jigniri fără precedent la adresa selecţionerului din partea unui om foarte important din trecutul echipei naţionale.

Edi Iordănescu a fost făcut praf pur şi simplu de către fostul medic al echipei naţionale. Pompiliu Popescu este omul care a îndeplinit aproape de trei decenii rolul de medic al echipei naționale.

Jigniri fără precedent la adresa lui Edi Iordănescu

Pompiliu Popescu spune că n-a fost deloc mișcat de victoria cu Kosovo din preliminarii, 2-0. Succesul reușit de România în preliminarii i-a provocat creșterea tensiunii fostului medic al naţionalei. Acesta râde însă de actualul selecţioner.

„De ce trebuie să ținem toți cu naționala de fotbal a României? Eu nu mai țin! Fiindcă România a câștigat acum, cu Kosovo, mi-a crescut tensiunea. E incredibil cât noroc poate să aibă acest copil bătrân (n.r. – selecționerul Edward Iordănescu). Eu așa îi zic lui Edi, el s-a născut bătrân. Se pare că icoanele, toate pupăciunile acelea, se transmit din generație în generație, le-a primit de la taică-su”, a declarat Pompiliu Popescu, pentru gsp.

Pompiliu Popescu: „Egaluri cu mare noroc în Kosovo și în Elveția”

Fostul medic al naționalei, a vorbit și de meciul cu Norvegia din pandemie, câștigat de România cu 3-0 fiindcă nordicii n-au putut ajunge la București.

„Întâi, Norvegia nu a putut urca în avion ca să vină la București și în loc să ne bată a pierdut la «masa verde» cu 0-3. Cu ajutorul acelei victorii am urcat într-o urcă superioară la tragerea la sorți. Pe urmă, victorie norocoasă cu Belarus acasă, egaluri cu mare noroc în Kosovo și în Elveția, apoi acasă cu Israel.

Iar cu Kosovo nu am fi câștigat fără acea eliminare, Stanciu și Mihăilă au marcat spre final, atunci când adversarii erau obosiți după ce se apăraseră mai mult de o repriză în zece”, a mai spus Pompiliu Popescu, pentru sursa citată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

2 COMENTARII

  1. Pe langa calitățile necesare indeplinirii unei functii, omul mai are nevoie si de un dram de noroc… Nu cred căe de blamat, Edi, ptr norocul mostenit de la ‘Nea Puiu… E adevarat că „Satana” Piți isi cam făcea norocul cu mâna sa,cam ca la carti, sau la zaruri, dar sănu uitam ca mânae ghidatade creier… Una peste alta, am scos o victorie, comentariile răutăcioase nu își au rostul, acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed