Gigi Becali nu s-a mai abţinut! Ce i-a transmis Simonei Halep după suspendare. Nimeni nu se aştepta la asta

Gigi Becali nu s-a mai abţinut! S-a aflat ce i-a transmis Simonei Halep după suspendare. Latifundiarul din Pipera i-a dezamăgit complet pe fanii deținătoarei a două trofee Grand Slam.

Gigi Becali, reacție surprinzătoare în cazul Simonei Halep! S-a aflat ce a sfătuit-o latifundiarul din Pipera pe fosta campioană. A mers la sigur.

Gigi Becali nu s-a mai abţinut!

Simona Halep a fost suspendată pentru următorii patru ani, după ce tribunalul Sport Resolutions a declarat-o vinovată pentru dopaj cu substanța roxadustat, în urma controlului medical de la US Open 2022.

La aflarea veștii publicate de către ITIA, Gigi Becali s-a implicat în povestea fostei campioane și a sfătuit-o să se retragă din activitate. Patronul FCSB este de părere că românca a câștigat deja multiple sume importante de bani până în prezent, și că a venit momentul să dedice mai mult timp familiei.

„Ce a pățit Halep? Halep, la revedere! A făcut femeia 30-40 de milioane de euro, la revedere, ce mare lucru? Ce a pățit, a pățit.

E adevărat că o doare zice ea, dar eu o îndrum: ‘Ai făcut bani? Vezi de familia ta și lasă-i încolo!’. Ține minte ce spun. Eu vă spun tot timpul banul, banul, banul și iar banul. Pleacă pe ușa din dos? Pleacă milionară din tenis, ce ușă din jos? Ce contează aia.

Eu nu sunt ăla dobitoc să vorbesc ce nu mă pricep. Eu ce mă pricep, zic. La tenis nu mă pricep, la substanțe nu mă pricep. Eu mă pricep la viață. Simona a făcut 30, 40 de milioane, la revedere, să fiți sănătoși, să își vadă de familia ei.

Banii contează, nu tenisul. Nu mă mai interesează de voi trebuie să zică și cu asta, basta!”, a spus latifundiarul din Pipera, potrivit fanatik.ro.

„Nu m-am dopat absolut niciodată!”

„Sunt șocată! E o mare nedreptate ce se întâmplă, nu m-am dopat absolut niciodată și toate acestea or să iasă la iveală într-o zi.

Las experții să discute, ei se pricep cel mai bine și sunt convinsa că într-o zi o să dovedesc că sunt nevinovata și curată.

Tot ce s-a întâmplat a fost nedrept, din toate punctele de vedere și pot să spun că sunt dezamăgită că se poate judeca un sportiv doar pe presupuneri, toate analizele mele de sânge au ieșit negative și nu s-au găsit niciodată substanțe interzise, la urină doar pe data de 29 când a ieșit o cantitate infima de Roxadustat și asta a fost totul.

O să fac apel la TAS la această decizie fără sens și sper la adevărul o să iasă la iveala într-o zi și o să lupt până la capăt pentru acest lucru“, a declarat Simona Halep, în fața jurnaliștilor aflați în fața casei ei, la ceva timp după aflarea veștii suspendării pentru următorii patru ani.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed