Lovitură totală pentru Simona Halep! S-a aflat imediat după verdict. Pierderi uriaşe pentru româncă

Lovitură totală pentru Simona Halep! Pierderi uriaşe pentru româncă în urma cazului de dopaj. Unul dintre cei mai bazați sponsori ai săi s-a retras din colaborare. Campioana noastră pierde o sumă importantă de bani.

Simona Halep, pierderi uriașe de bani! Nu au mai vrut colaborarea după ce ITIA a făcut public verdictul. Acuzațiile o îngroapă pe fosta campioană.

Lovitură totală pentru Simona Halep!

Banca Transilvania, unul dintre cei mai mari sponsori ai Simonei Halep, s-a retras din colaborarea cu fosta campioană. Asta în urma verdictului tribunalului Sport Resolutions, suspendarea activității româncei pentru următorii patru ani. 

Deși a ales să renunțe la colaborarea cu Halep, instituția bancară a transmis un mesaj prin care a încurajat-o pe dubla campioană de Mare Șlem.

„Simona, rămâi campioana noastră și a României! Suntem cu tine în luptă! Stay strong! (n.r. – rămâi puternică)”, a transmis Banca Transilvania, imediat după ce Simona Halep a fost declarată suspendată până pe data de 6 octombrie 2026.

Simona Halep primea în jur de 200.000 de euro pe an din urma parteneriatului cu Banca Transilvania, conform prosport.ro.

Dezamăgire de proporții

Simona Halep și-a exprimat în mod public dezamăgirea față de atitudinea conducerii ITIA.

„Astăzi, un tribunal din cadrul Agenției Internaționale pentru Integritate în Tenis (ITIA) a anunțat o decizie provizorie în cazul meu. Ultimul an a fost cel mai greu meci din viața mea şi, din păcate, lupta mea continuă.

Mi-am dedicat viața tenisului. lau foarte în serios regulile care guvernează sportul nostru şi mă mândresc cu faptul că nu am folosit niciodată, în mod conștient sau intenţionat, vreo substanță interzisă. Am refuzat să accept decizia de suspendare pentru patru ani si am contestat-o potrivit prevederilor legale.

Astăzi, un tribunal din cadrul Agenției Internaționale pentru Integritate în Tenis (ITIA) a anunțat o decizie provizorie în cazul meu. Ultimul an a fost cel mai greu meci din viața mea şi, din păcate, lupta mea continuă. Mi-am dedicat viața tenisului. lau foarte în serios regulile care guvernează sportul nostru şi mă mândresc cu faptul că nu am folosit niciodată, în mod conștient sau intenţionat, vreo substanță interzisă. Am refuzat să accept decizia de suspendare pentru patru ani si am contestat-o potrivit prevederilor legale”, a scris Halep.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed