Gigi Becali dă lovitura! Suma uriaşă pe care o va încasa şeful de la FCSB. Îl vinde imediat

Gigi Becali dă lovitura! S-a aflat suma uriaşă pe care o va încasa şeful de la FCSB.

Joyskim Dawa (27 de ani) este pe picior de plecare de la FCSB. Ajuns la vicecampioana României în vara anului trecut, când a fost vândut de FC Botoșani cu 350.000 de euro, jucătorul lui Gigi Becali ar urma să îi aducă acestuia un profit uriaș.

Gigi Becali dă lovitura

Conform Playsport, patronul roș-albaștrilor ar fi de acord să-l vândă pe fundașul central. Fotbalistul are mari șanse să fie transferat la o formație din Arabia Saudită.

De altfel, camerunezul are în contract o clauză de reziliere de 5 milioane de euro, iar saudiții ar fi de acord să achite acești bani pentru Joyskim Dawa.

Pe 11 septembrie, Florin Vulturar, impresarul fotbalistului, va călători în Arabia Saudită cu scopul de a negocia transferul lui Dawa. De altfel, campania de mercato din Golf s-a terminat. Din acest motiv, fundașul ar urma să continue la FCSB până în iarnă.

Cota de piață a lui Joyskim Dawa este de 750.000 de euro, conform Transfermarkt.

Andrea Compagno, out de la FCSB?

Pe de altă parte, Andrea Compagno, golgheterul echipei lui Elias Charalambous, ar fi dorit de Marius Șumudică la Gaziantep. Până acum, antrenorul român i-a cooptat în echipa sa pe Florin Niță și pe Junior Morais.

Totuși, potrivit GSP, șefii formației din SuperLig nu ar fi fost de acord cu suma de transfer a lui Compagno, astfel că, în urma negocierilor, cele două cluburi nu ar fi ajuns la un consens.

Cei de la Gaziantep au transmis că suma maximă pe care o pot da în schimbul atacantului este de 500.000 de euro. Asta în vreme ce Gigi Becali ar fi cerut 1,5 milioane de euro.

Cota de piață a lui Compagno este de 2.5 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed