Probleme mari pentru Laurenţiu Reghecampf! Dezvăluirile care vor produce un mare scandal. Ce se întâmplă cu vedeta de la CSU Craiova

Probleme mari pentru Laurenţiu Reghecampf! Dezvăluirile care vor produce un mare scandal. S-a aflat ce s-a întâmplat cu vedeta celor de la CSU Craiova.

Fostul președinde al echipei din Craiova a avut o intervenție în care a vorbit despre problemele pe care clubul lui Mihai Rotaru le are la momentul actual.

Probleme mari pentru Laurenţiu Reghecampf!

Venirea lui Alexandru Mitriță și Jasmin Kurtic trebuia să transforme echipa într-una capabilă să câștige campionatul, însă oltenii s-au înșelat.

Revenirea lui Mitriță a fost una promițătoare, însă acesta nu a reusit să dea randament. Prestațiile acestuia sunt unele dezamăgitoare în comparație cu așteptările pe care oltenii le aveau.

„Vedeta Craiovei” a încercat să treacă neobservat în duelul cu Farul Constanta, 0-2. După care a dezamăgit cu prestația dezastruoasă în partida cu FCSB, 0-3. Partidă în care a greșit decisiv la două dintre golurile înscrise de echipa patronată de Gigi Becali.

Mai slab decât Mitruță este Kurtic, Mijlocașul are un palmares mai bun decât al lui Mitriță. Slovenul, un fost titular la Atalanta, la Torino și la Parma, are 34 de ani și se află aproape de încheierea carierei.

Sorin Cârțu, critici aduse la adresa lui Jasmin Kurtic

Sorin Cârțu l-a criticat pe Jasmin Kurtic, mijlocașul central în vârstă de 34 de ani, care a venit la CSU Craiova în această vară.

„Băiatul ăsta, de trei etape, am impresia că ne ia la mișto. Fără niciun fel de exagerare! Kurtic este o dezamăgire totală. M-am uitat și l-am urmărit în joc, am zis că poate m-am înșelat în primele două etape. El este doar cu mâinile pe sus, zici că e Sile Dinicu, Celibidache, să dirijeze”, a spus Cârțu la Fanatik.

În momentul în care a semnat cu CSU Craiova, Jasmin Kurtik avusese o pauză de nouă luni, de când nu mai jucase în niciun meci.

„Eu am impresia că se consideră foarte prețios și ne tratează superficial. Și partidele, și cu cine joacă, și campionatul: „Ce campionat e ăsta?! Joc din vârfuri”. Kurtic are un CV extraordinar, dar pe noi ne interesează prezentul, degeaba a jucat pe unde a jucat și a avut succes dacă acum nu mai poate”, a mai spus Sorin Cârțu, pentru sursa menţionată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed