Jucătorul lui Laurenţiu Reghecampf, umilit în direct! Sorin Cârţu s-a dezlănţuit. Reproşuri dure la adresa vedetei de la CSU Craiova

Jucătorul lui Laurenţiu Reghecampf, umilit în direct! Sorin Cârţu s-a dezlănţuit. Reproşuri dure la adresa vedetei de la CSU Craiova. Fostul preşedinte al clubului lui Mihai Rotaru nu s-a mai abţinut.

Sorin Cârţu (67 de ani) l-a criticat dur pe mijlocașul celor de la CSU Craiova, după FCSB – CSU Craiova, scor de 3-0.

Sorin Cârţu l-a criticat pe jucătorul lui Laurențiu Reghecampf

Fostul președinte al CSU Craiova crede că Jasmin Kurtic tratează superficial meciurile din Superligă.

”Băiatul ăsta de trei etape am impresia că ne ia la mișto. Fără niciun fel de exagerare. Este o dezamăgire totală. M-am uitat și l-am urmărit în joc, am zis că poate m-am înșelat în primele două etape.

El este doar cu mâinile pe sus, zici că e Sile Dinicu, Celibidache, să dirijeze. El nu are un sprint în partida asta cu FCSB. Are omul un CV extraordinar, dar pe noi ne interesează prezentul.

Eu am impresia că se consideră foarte prețios și ne tratează superficial. Și partidele, și cu cine joacă, și campionatul. ‘Ce campionat e ăsta? Joc din vârfuri’. Nu spune nimic.

Când intri în teren joacă numărul sau poziția pe care te-a pus antrenorul, nu numele tău. Trebuie tras un semnal de alarmă în ceea ce privește băiatul ăsta, că ăsta e doar la număr. Noi jucăm mereu minus 1.

S-a băgat el să certe arbitrul. El a fost adus aici pentru altă treabă. Să ia acțiuni pe cont propriu, să intre în combinații, să aibă șut. El de trei etape nu are un șut la poartă.

Jucător care are în CV goluri, a jucat pe poziții avansate, nu văd nimic. A avut o lovitură liberă, le-a făcut ălora de la FCSB din zid hematom la genunchi”, a spus Sorin Cârțu, la Fanatik.

FCSB este liber de clasament în Superliga, urmată de CFR Cluj și Rapid, iar CSU Craiova a căzut pe locul 4.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed