Degringoladă la Dinamo după umilinţa din Giuleşti! Mesaj de ultim moment pentru fanii care au plecat de la meci: ‘Le cerem scuze’ + Promisiune pentru următorul meci

Degringoladă la Dinamo după umilinţa din Giuleşti! Mesaj de ultim moment pentru fanii care au plecat de la meci. Trupa lui Ovidiu Burcă nu a avut nicio şansă în derby. S-a terminat Rapid-Dinamo 4-0 şi câinii sunt în criză.

Unul dintre elevii lui Ovidiu Burcă, Neluţ Roşu a spus clar. A sunat adunarea după dezastrul din Giuleşti.

Degringoladă la Dinamo după umilinţa din Giuleşti!

Dinamo a încasat-o grav în Giuleşti. Rapid i-a bătut pe câini cu 4-0, iar Neluţ Roşu era negru de supărare după acest meci. A spus de ce echipa lui Ovidiu Burcă a încasat o asemenea înfrângere.

„O înfrângere dureroasă, nu cred că am fost umiliţi. Asta deşi a fost 4-0. A fost o seară grea, dar să ne revenim foarte rapid. reuşim să analizăm ce nu a ieşi. Multe nu ne-au ăeşit. Am fost fricoşi. E o plăcere să joci cu public, cu oameni în tribună, cu spectatori”, a spus Neluţ Roşu, la finalul meciului.

Neluţ Roşu ştie de ce a luat bătaie Dinamo şi le-a cerut scuze fanilor. Speră să îşi revină la următorul meci. „Am pierdut cu greşelile noastre. A contat foarte mult pentru noi că au plecat de pe stadion. Le respectăm decizia că au pelcat. Le cerem scuze pentru acest rezultat. Avem ocazia la următorul meci să spălăm ruşinea”, a spus Neluţ Roşu, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed