Florin Prunea s-a dezlănţuit! Ce a spus după eliminarea ruşinoasă a Farului din Conference League. Greşeala uriaşă a lui Gică Hagi

Florin Prunea s-a dezlănţuit! S-a aflat ce a spus după eliminarea ruşinoasă a Farului din Conference League. Greşeala uriaşă a lui Gică Hagi care a dus la ieşirea constănţenilor din Europa.

Farul Constanța a fost eliminată din Conference League în faza play-off-ului, în urma meciului cu HJK Helsinki.

Florin Prunea s-a dezlănţuit!

Și echipa lui Liviu Ciobotariu a fost eliminată joi seara din play-off-ul Conference League, în urma meciului cu Bodo/Glimt.

Florin Prunea este de părere că, în ciuda rezultatului, evoluția lui Sepsi trebuie remarcată. În ceea ce privește echipa lui Gică Hagi, fostul mare internațional este de părere că lipsa lui Denis Alibec și faptul că a jucat în weekend cu CSU Craiova au contat decisiv.

”Fotbalul românesc este într-o cădere de foarte mult timp, nu de acum. Lui Sepsi nu ai ce să-i reproșezi. Mă refer la parcursul lui Sepsi și cum a abordat acest meci. E meciul după care chiar… Ce să le spui băieților?

La Farul e un cumul de factori, care a început după ce a câștigat campionatul. Turneele finale, jucătorii plecați la naționale, nu mai spun despre plecarea lui Alibec.

Revenind la Farul, a contat extraordinar de mult faptul că nu a fost amânat meciul cu Universitatea Criaova. Eu nu mă așteptam să nu odihnească măcar patru-cinci jucători. La cum îl știu pe Gică, s-a ambiționat să o bată pe Craiova. A câștigat și a pierdut aici”, a spus Florin Prunea, la Digi Sport.

Greşeala uriaşă a lui Gică Hagi!

După eșecul făcut de Farul Constanța, presa din Finlanda a ieșit imediat la atac. A făcut praf trupa lui Gică Hagi.

Ziariștii au scris despre prestațiile lui Radulovic și Keskinen, descriind jocul acestora ca fiind o „teroare” pentru reprezentanta României.

Finlandezii au scos în evidență faptul că Farul a avut probleme mari în linia de defensivă, potrivit iltalehti.fi.

”HJK a întors scorul și a câștigat dubla cu Farul. Echipa finlandeză a ajuns din nou în faza grupelor. Dubla a fost decisă de atacantul sârb Bojan Radulovic care a înscris două goluri.

Farul a ajuns la Helsinki cu un avantaj de un gol, dar HJK a fost mai puternică în meciul decisiv. Radulovic a înscris după doar cinci minute, dar golul a fost anulat.

În minutul 20, Radulovic a înscris un gol regulamentar. Farul a avut mari dificultăți mare parte din meci. În repriza secundă, apărarea foarte slabă a oaspeților a continuat, iar Farul le-a dat posibilitatea gazdelor să decidă meciul.

Topi Keskinen a terorizat apărarea românilor, dar nu a lovit decisiv. Apoi, Radulovic a lovit din nou”, au scris finlandezii.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed