Scandalul momentului în Superliga! S-a întâmplat chiar înaintea meciului UTA – FCSB. Fanii s-au revoltat

Scandalul momentului în Superliga! S-a întâmplat chiar înaintea meciului UTA – FCSB, care se joacă luni, 28 august, de la ora 21.30.

Fanii s-au revoltat în mediul online pentru că prețul biletelor la bișnițari este uriaș.

Scandalul momentului în Superliga

Prețul tichetelor pentru meciul de luni variază între 30 și 60 de lei, așa cum au anunțat arădenii pe pagina oficială. Bișnițarii au cumpărat însă o mulțime de bilete, iar acum prețul a explodat. Aceștia cer între 100 și 150 de lei pentru bilet.

Suporterii arădeni s-au enervat cumplit și au postat mai multe mesaje în mediul online. 

„Domnilor și doamnelor care vă ocupați cu cumpărarea biletelor pentru a le vinde la suprapreț… Chiar nu vă e rușine? Nu vă gândiți că sunt copii care ar merge la meci și acest lucru e imposibil din cauza unora ca voi. Nu încurajați bișnița!. / Au cumpărat bişnițarii…bilete cu sutele, deja se vând cu 100 lei la peluză, fiind sold out. Dacă nu limitați cât de cât să nu poți cumpăra mai mult de 10 bilete per persoană pe acelaş card, atunci asta se întâmplă. Bişniță. Mulți utişti adevărați mai în vârstă nu pot cumpăra online, la caseria stadionului nu se vând bilete!!! Sunteți penibili. /

Ce bilete ? În 20 min a fost sold out si biletele, care au fost erau pe la peluza. Și cateva la tribuba 1 dupa 5 min sa blocat site-ul. / Sincer, dezamagitoare experienta de a incerca sa cumpar 4 bilete la acest meci. Inteleg eu ca e FCSB, dar nu as fi crezut ca 11 mii de bilete se vand atat de repede. Dincolo de faptul ca o parte din bilete se tin pentru suporterii FCSB, cred ca explicatia e putin alta. Prefer sa nu comentez prea mult… Sper sa nu-mi dezamagesc copiii, din nou. / M-am gândit după o oră că vreau bilet și direct : sold out”, sunt câteva dintre mesajele suporterilor arădeni.

FCSB este pe prima poziție în Superliga cu 15 puncte, în timp ce UTA este pe 14 cu 4 puncte câștigate în acest sezon.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed