Replica lui Mihai Stoica, apropos de prețurile ridicate ale biletelor care au ținut mulți fani departe de arenă: `Nu mi se pare normal ca eu să-l trag la răspundere pe omul care ne plătește`!

29.720 de spectatori au fost pe Arena Națională la egalul cu Anderlecht. Au făcut o atmosferă frunoasă, dar au fost mult mai puțini decât în preliminariile Conference League.

Și belgienii s-ar fi așteptat la mai mult, se temeau de un infern în deplasarea cu FCSB din cauza fanilor și cred că au scăpat ieftin. Ieftine nu au fost în schimb biletele al căror preț a fost stabilit de însuși Gigi Becali.

Patronul FCSB-ului a umflat cu mult față de partidele anterioare, iar unii dintre suporteri au refuzat să mai cumpere. „Prețurile au fost de vină! Eu făcusem altă propunere, am ajuns la ele și au fost 30.000 de specatori.

Nu mi se pare normal ca eu să trag la răspundere omul care ne plătește. Eu am spus-o clar, am făcut propuneri. Am fost sold-out la pachete în 2006, iar cu Bayern s-a jucat cu 13.000 de spectatori”, a spus Meme Stoica la Orange Sport.

Meme a vorbit și despre meciul în sine care a adus primul punct FCSB-ului în grupele Conference League. „Concluzia mea este că am avut penalty clar! Asta e soarta noastră. Toți arbitrii sunt neatenți, dar mereu în defavoarea noastră.

Azi am avut o problemă. Am început foarte bine, iar din minutul 20, Edjouma a primit îngrijiri medicale. El nu a știut dacă mai poate continua, nu a putut să sprinteze. El era un jucător foarte important. În Europa a făcut diferența până acum! Din minutul 20, Haruț a stat tot timpul la încălzire, gata să îl schimbe.

Cred că mai e de apreciat evoluția unui jucător. A fost extraordinar, e vorba de Valentin Crețu! Nu am văzut faza penalty-ului lor, e posibil, dar a făcut un meci de excepție. Altul care a făcut un joc foarte bun a fost Pantea. Nu a jucat pe poziția lui, are doar 19 ani. Sunt și plusuri.

Ne așteptam să avem mingea mai mult în partea a doua a meciului. Asta e, atât am putut. Am avut o ocazie imensă la Cordea. A fost altruist, a vrut să paseze. Dacă șuta, poate marca”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Trădarea secolului în Liga 1: fost campion cu FCSB în discuții cu Dinamo

Fostul internațional, Florin Gardoș a recunoscut că a fost...

Ioan Becali a făcut instrucție cu Tavi Popescu, după forma slabă din ultima vreme: `A apărut gustul banilor`

Impresarul Ioan Becali a discutat despre forma slabă în...

Tragedie fără margini în fotbalul românesc: un fotbalist celebru în vârstă de 33 de ani a decedat

Fostul jucător de Liga 1, Alexandru Vagner a decedat...

Parteneri
Recomandari