6.000 de euro în doar 10 secunde! Gardoș povestește la microBEAST în SuperLigă cum a primit, aproape instant, 150% în plus la salariu

Episodul 2 din microBEAST în SuperLigă a fost difuzat în premieră duminică seara, pe canalul de YouTube Superbet România. Gazdele emisiunii sunt George Tănase și Ionuț Rusu, iar cei doi comedianți și-au propus să viziteze fiecare echipă și să descopere poveștile lor sau ale oamenilor apropiați.

În acest episod, invitatul special a fost Florin Gardoș. Fostul internațional a petrecut o zi întreagă alături de George și Ionuț. Dimineața, i-a supus pe cei doi la super provocări pe stadionul din Chiajna, unde a debutat în fotbalul profesionist, iar execuțiile a la Ronaldinho nu au lipsit.

Gardoș, devenit dezvoltator imobiliar, a dezvăluit apoi secretele din spatele construirii blocurilor chiar pe de șantier, unde prânzul a fost servit „câmpenește”, pe ziar, în totală antiteză cu restaurantele de lux la care Florin mânca în perioada petrecută în Premier League, unde a fost coleg la Southampton cu Van Dijk și Mane.

Seara s-a încheiat pe stadionul Ghencea, la meciul FCSB – CFR Cluj, primul jucat de roș-albaștri pe noua arenă. Celor 3 li s-a alăturat și Lukasz Szukala. Fostul coechipier al lui Florin din centrul defensivei nu mai venise pe Ghencea de la ultimul lui meci ca fotbalist în culorile roș-albastre! Acea perioadă i-a adus aminte lui Gardoș și cum a reușit să obțină de la Gigi Becali, în doar 10 secunde, o mărire de contract de 150%, după ce nu a dormit o noapte ca să pregătească un discurs convingător. „Scuză-mă, tată, n-am știut că ai doar 4.000. De luna viitoare, iei 10 mii!”, a fost replica patronului FCSB. Acestea, dar și multe alte momente amuzante, în episodul 2 al microBEAST în SuperLigă, cea mai nouă serie dedicată campionatului României.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed