Zeljko Kopic rupe tăcerea! Anunţul momentului despre revoluţia de la Dinamo. Ce spune despre ultima mutare a câinilor

Zeljko Kopic rupe tăcerea și explică situația neplăcută! Anunţul momentului despre revoluţia recentă de la Dinamo. Ce spune despre ultima mutare a câinilor, antrenorul croat. Este vorba despre o numire istorică.

La Dinamo s-au făcut schimbări și pe banca tehnică nu numai la nivelul lotului. Zeljko Kopic a vorbit despre noul antrenor secund care îl va ajuta la pregătirea echipei. Acesta este un fost jucător emblematic pentru clubul din Ștefan cel Mare.

Zeljko Kopic rupe tăcerea!

Miercuri, 12 iunie, Florentin Petre unul dintre fotbaliștii care au scris istorie la Dinamo, a fost numit antrenor secund al ”Câinilor”. Florentin Petre a revenit în ”Ștefan cel Mare”, în locul lui Iulian Mihăescu, cel care a fost antrenor din perioada Ovidiu Burcă, vara anului 2022.

Acesta l-a ajutat și pe croatul Kopic în cele 25 de meciuri pe care le-a disputat Dinamo de când a preluat banca tehnică. „Peter” a semnat un contract valabil doi ani, unde va încasa un salariu lunar de 6.000 de euro.

Kopic a oferit un interviu unde a vorbit despre venirea lui Petre la echipă.

”Am avut discuții cu Florentin Petre, știu că a fost un jucător important pentru Dinamo. Ca antrenor, are ambiții mari, are o vârstă foarte bună pentru această meserie. Am simțit că energia sa poate să fie benefică jucătorilor, în special românilor din echipă. Nu este vorba doar de statutul de legendă, ci despre ce poate fiecare persoană să aducă în acest moment”, a declarat Zeljko Kopic, potrivit digisport.ro

Cariera fostului dinamovist!

Florentin Petre a jucat la Dinamo în perioada iulie 1994 – ianuarie 1995 și mai 1995 – iulie 2006. În aceste timp, fostul atacant a jucat 259 de meciuri și a înscris nu mai puțin de 43 de goluri.

Ca antrenor secund, Petre a mai fost la Dinamo în perioadele: decembrie 2012 – mai 2013 și februarie 2015 – iunie 2015.

Cine l-a vrut pe Florentin Petre?

”A fost o discuție după ce am făcut analiza sezonului trecut. Am decis ca anul acesta să schimbăm ceva pentru antrenorul principal (n.r. Zeljko Kopic) pentru că performanțele nu au fost cele dorite. Este o parte foarte importantă a grupului.

Noi l-am dorit pentru spirit, pentru ce poate transmite jucătorilor tineri, este un element foarte important în echilibrul acestui mediu în care tinerii jucători vin la Dinamo pentru a face performanță. În momentul în care va fi cu noi, va avea un cuvânt important”, a spus Andrei Nicolescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed