Zeljko Kopic revoluționează Dinamo! Mutarea momentului făcută de croat. Jucătorul tocmai a semnat

Zeljko Kopic revoluționează Dinamo. Mutarea momentului făcută de croat. Jucătorul tocmai a semnat. Câinii au făcut al patrulea transfer din această vară. Au un obiectiv clar. Să prindă play-off-ul de Superliga.

Kennedy Kofi Boateng (27 de ani) a venit liber de contract după ce înțelegerea cu austriecii de la Austria Lustenau s-a încheiat. Anunțul a fost făcut pe contul de socializare al clubului.

Zeljko Kopic revoluționează Dinamo

Dinamo a făcut o nouă mutare pe piața transferurilor. Zeljko Kopic va avea un nou jucător. Este vorba despre Kennedy Kofi Boateng (27 de ani). Fundaș central togolezul în va înlocui pe Darko Velkovski. Acesta are 7 prezențe în naționala țării sale.

”Bine ai venit, Kennedy BOATENG!

Clubul Dinamo 1948 București anunță, prin intermediul canalelor de comunicare, transferul internaționalului togolez Kennedy Kofi Boateng.

Născut pe 29 noiembrie 1996 (27 de ani), Kennedy, 1.91m, joacă pe postul de fundaș central și a evoluat ultima dată în Bundesliga Austriei, la Austria Lustenau.

În cadrul reprezentativei Republicii Togoleze, Kennedy a debutat la 25 de ani și a jucat în 7 partide, 5 amicale și 2 oficiale pentru calificările la Cupa Africii.

Kennedy Boateng va îmbrăca tricoul lui Dinamo până în 2026”, au scris cei de la Dinamo pe Facebook.

Boateng este cotat la 400.000 de euro, potrivit transfermarkt.com.

Este al patrulea transfer pentru Dinamo, după ce au mai fost aduși Cătălin Cîrjan (21 de ani), Adrian Caragea (18 ani) și Alexandru Roșca (21 de ani).

 Darko Velkovski, out de la Dinamo

Darko Velkovski (28 de ani) a plecat  după doar jumătate de sezon în României. A jucat în 16 meciuri și a marcat un gol.

 ”Mulțumim, Darko VELKOVSKI!

Relația contractuală dintre Dinamo 1948 București și internaționalul macedonean Darko Velkovski a ajuns la final.

Transferat într-o iarnă apăsătoare pentru gruparea dinamovistă, Darko a evoluat în 16 partide și a marcat un gol pentru alb-roșiii, în Superligă.

Mult succes în carieră, Darko!”, a scris Dinamo pe Facebook.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed