Visul interzis al lui Gigi Becali! Jucătorul pe care l-a vrut de la rivali. Adrian Mititelu a refuzat o sumă importantă

Visul interzis al lui Gigi Becali! S-a aflat cine este jucătorul pe care l-a vrut latifundiarul din Pipera de la rivalii de la FCU Craiova. Totuşi, patronul echipei din Bănie, Adrian Mititelu, a refuzat o sumă importantă.

Gigi Becali a vrut să-l aducă pe Andrea Compagno de la FCU Craiova. A făcut o ofertă concretă pentru atacantul italian al Ştiinţei, dar Adrian Mititelu nici nu a vrut să audă.

Visul interzis al lui Gigi Becali!

500.000 de euro a oferit Gigi Becali pe Andrea Compagno, dar a fost refuzat. Adrian Mititelu vrea să se califice cu FCU Craiova în play-off-ul Superligii. Patronul vicecampioanei spune că în urmă cu mai mult timp, înainte de a ajunge la Craiova, Compagno putea ajunge la FCSB, dar patronul nu l-a vrut.

”Cu siguranţă atacantul este prioritatea. Îl avem pe Rusu, dar cu Ianis Stoican nu te poţi bate în Europa. El o să se supere, dar aşa e. El nu marchează gol din situaţii clare. Ianis are calităţi, e foarte arţăgos în faţă, aleargă foarte mult. 100% luăm un atacant înainte de play-off. Aseară am vorbit cu cineva să mi-l dea Mititelu pe Compagno, dar a spus că nu, că vrea să intre în play-off. Nu-l vinde.

Compagno ăsta la început mi se părea aiurea, dar aşa de mult a crescut. Se bate cu fundaşii, îi înebuneşte. A crescut foarte mult, enorm. Mi l-a propus acum ceva timp cineva pe Compagno, cu 300.000 de mii. I-am spus că îi dau 300.000 doar să mă lase în pace. Acum, am oferit 500.000, dar nu vrea Mititelu să mi-l dea. N-am ce să fac”, a spus Becali, în direct la Pro Arena.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari