Victoria Azarenka ratează turneul de la Toronto: Bielorusa nu a primit viză de intrare în țară

Victoria Azarenka a anunțat duminică retragerea sa de la turneul de tenis de la Toronto, de săptămâna viitoare. Gestul nu e motivat de o accidentare. Bielorusa, fost număr 1 mondial și multiplă campioană de Grand Slam nu a primit viza de intrare în Canada, anunță mediafax.

Azarenka ar fi trebuit să își înceapă campania mâine împotriva Belindei Bencic, iar în turul al doilea ar fi avut loc o potențială întâlnire cu Serena Williams, care va înfrunta o jucătoare venită din calificări în runda inaugurală.

Asta după ce belarusa care locuiește în State a început bine seria US Open și a ajuns în sferturile de finală ale Citi Open Washington. Azarenka nu a oferit niciun motiv pentru care viza sa nu a fost aprobată.

„Am vrut să vă informez că, din păcate, trebuie să mă retrag din turneul de la Toronto din cauza faptului că nu mi-a fost aprobată viza. Este cu adevărat dezamăgitor. Este foarte trist să ratez unul dintre turneele mele preferate.

Îmi place să joc în Canada, cu fani grozavi și un loc în care mi-am făcut mulți prieteni de-a lungul anilor. Mult noroc tuturor celor prezenți la eveniment! Ne vedem în Cincinnati”.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari