Victor Piţurcă va fi uimit! Anunţul care a surprins pe toată lumea. Ce a putut să facă fosta amantă a antrenorului

Victor Piţurcă va fi uimit! Anunţul care a surprins pe toată lumea. S-a aflat ce a putut să facă fosta amantă a antrenorului. Sunt detalii absolut incendiare făcute publice de celebra Vica Blochina.

Cea mai faimoasă amantă din România a trecut, recent, printr-o nouă intervenție estetică, care a durat aproximativ șase ore. Vica Blochina a dezvăluit ce schimbare și-a dorit și a mărturisit că a avut mari emoții înainte de procedură.

Victor Piţurcă va fi uimit!

Blochina le-a spus fanilor ei că a optat pentru o abdominoplastie cu lifting mamar.

„Am ajuns la spital, la clinică și aștept să vină domnul doctor cu echipa lui mare. Aștept să-mi facă un consult și o să intru în sala de operație. O să fac o operație destul de complicată, pentru că o să fie abdominoplastia cu ridicare de sâni, o să fie o operație în care o să stau niște ore bune. Am emoții! Vreau să-mi țineți pumnii și vă țin la curent! Vă explic după și de ce fac această intervenție”, a dezvăluit Vica Blochina, pe contul ei de Instagram.

După șase ore petrecute pe masa de operație, Vica Blochina a spus că intervenția a fost un succes și că se simte foarte bine.

„Bună dimineața! Mă simt excelent! Vă mulțumesc pentru toate mesajele frumoase! Vă trimit multă iubire”, a scris aceasta.

Doctorul care a efectuat operația a dat mai multe detalii despre intervenția făcută fostei amante a lui Piturcă, conform libertatea.ro.

„Vica a avut parte de o intervenție complexă care a durat aproximativ 6 ore, în care am efectuat un lifting mamar (mastopexie) prin care sânii au fost repoziționați mai sus având un aspect mult mai estetic. De asemenenea, Vicăi i s-a făcut și o lipoaspirație prin care am scos toată grăsimea de pe abdomen conturând astfel o talie mult mai definită. Operația a fost un succes, iar rezultatul – pe măsura așteptărilor.

N-am întâmpinat nicio complicație, iar pacienta se simte foarte bine și e gata să plece acasă astăzi. Recuperarea va fi una ușoară, iar peste 14 zile vom scoate firele. Peste o lună, Vica își va putea relua activitatea fizică la sala de fitness. Ea va fi nevoită să poarte un corset timp de aproximativ 8 săptămâni”, a explicat medicul estetician Auday Al-Ahmad, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed