Victor Pițurcă s-a dezlănţuit! Anunţ uluitor al fostului selecţioner. L-a contestat pe Pep Guardiola

Victor Pițurcă s-a dezlănţuit! Anunţ uluitor al fostului selecţioner. L-a contestat pe Pep Guardiola. Antrenorul a dat un verdict clar în privinţa echipei care a scris istorie în 1986. Steaua a dat lovitura atunci şi a câştigat Cupa Campionilor Europeni.

Victor Pițurcă spune că jocul prestat acum de echipele lui Pep Guardiola era prestat de Steaua în urmă cu aproape 40 de ani.

Victor Pițurcă s-a dezlănţuit!

Victor Piţurcă a avut cuvinte de laudă pentru foști săi colegi și a spus că echipa antrenată atunci de Emeric Ienei făcea un presing asemănător cu cel pe care-l fac echipele antrenate de Pep Guardiola.

„Văd acum că se spune «Ce a adus Guardiola? Presingul avansat». Staţi, bă, că presingul avansat l-a adus Steaua, în 1986!

Noi, când aveam un meci important, adversarul nu avea pe unde scoate cămaşa, şi era vorba de echipe mari, precum Anderlecht. Aveau jucători cu două sau trei clase peste noi, dar i-am surclasat”, a spus Victor Pițurcă, potrivit OrangeSport.

Nu s-a oprit aici. „Cei mai mari fotbalişti ai ţării au fost jucătorii echipei Steaua, care au câştigat Liga Campionilor.

Gândiţi-vă ce jucători erau atunci. Era un Iovan, fundaş dreapta. Erau Bumbescu, Belodedici, care erau fantastici. Boloni, Stoica, Lăcătuş, Majearu, fantastici și ei”, a mai spus Piţurcă.

Fostul selecţioner s-a referit şi la lupta la titlu din prezent. „Campionatul e slab, slab. FCSB a fost echipa cea mai constantă și de asta a și ieșit campioană, a declarat Pițurcă, fost selecționer al României. Nu văd un jucător foarte, foarte valoros la Rapid. Au fost aduși jucători lipsiți de forță, fără forță, care iată că joacă un meci bine și patru prost.

Rapid a intrat pe locul doi în play-off, la 4 puncte de liderul FCSB. După 3 etape jucate, giuleștenii au căzut pe 4 și sunt la 13 puncte în spatele roș-albaștrilor. Rapid a pierdut primele 3 meciuri jucate în play-off.

Dan Petrescu trebuia să fie un Ferguson al campionatului nostru, al CFR-ului. Normal și logic era ca Dan Petrescu să antreneze 20 de ani CFR-ul pentru performanțele pe care le-a realizat, el e născut ca antrenor pentru CFR”, a mai spus Victor Pițurcă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed