Victor Pițurcă, dezvăluiri despre scandalul cu Giovanni Becali. Nu și-au vorbit 2 ani

Victor Pițurcă a decis să vorbească despre conflictul pe care l-a avut cu Giovanni Becali în urmă cu mai mulți ani. Totul a pornit de la Nana Falemi.

La vremea respectivă, la sfârșitul anului ’90, Pițurcă a fost rugat de Viorel Păunescu să-i intermedieze o întâlnire cu fotbalistul. Impresarul a luat însă foc atunci când a auzit. Din cauza acestui incident, fostul selecționer și Giovanni Becali nu și-au vorbit aproape 2 ani.

„Eu eram la echipa națională, Viorel Păunescu era președintele Stelei și îmi dă un telefon: ‘Piți, te rog, vorbește tu cu Falemi, că am vrea să-l luăm la Steaua și aș vrea să-l cunosc și eu’. Mi s-a părut puțin deplasat, dar având numărul lui, era în vederile mele pentru echipa națională, i-am dat telefon și i-am spus: ‘Falemi, uite ce m-a rugat domnul Păunescu, ar vrea să vii la București și să stai de vorbă cu el’.

El mi-a zis: ‘Domnu’ Pițurcă, știți că eu îl am impresar pe domnul Givoanni Becali’/ ‘Da, mă, da, dar nu e o problemă de contract și Giovanni Becali e prieten cu domnul Păunescu. Domnul Păunescu vrea să te cunoască’.

După 30 de minute mă pomenesc cu un telefon de la Giovanni Becali. ‘Băi, Piți, cum îi zici tu lui Falemi să se ducă la Păunescu?’/ ‘Stai, mă, Giovanni, de ce să nu meargă la domnul Păunescu, vrea să-l vadă, să-i vadă fizicul, să-i vadă intelectul. Stai, mă, puțin de unde e jucătorul tău? Ești stăpânul jucătorului tu? Mergem la domnul Păunescu să-l vadă, nu semnează contractul’.

Eh, din momentul ăla nu am vorbit cu Giovanni Becali vreo doi ani. De aici război. Tot așa ne-am împăcat”, a povestit Victor Pițurcă la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Joga bonito către sferturi! Brazilia a dansat în fața Coreei de Sud, iar Neymar e ca Pele și Ronaldo

Naționala lui Tite s-a calificat fără probleme în sferturile...

Parteneri
Recomandari