Victor Becali, despre transferul lui Octavian Popescu la Torino. “Știți ce pretenții are patronul FCSB. Va accepta o ofertă astronomică”

Presa din Italia susține că Octavian Popescu se află pe lista celor de la Torino. Victor Becali, reprezentantul firmei care îl impresariază pe mijlocașul celor de la FCSB, spune însă că deocamdată nu există o ofertă concretă. Un posibil transfer depinde doar de Gigi Becali. Impresarul este convins că patronul FCSB va accepta doar o ofertă astronomică.

“El e jucătorul lui FCSB. Nu știu ce se va întâmpla. Știți pretențiile patronului de la FCSB. Dacă vine o ofertă care să-i placă, acceptă. Dacă nu, nu-l interesează. El vrea să încerce să intre în grupele cupelor europene. Dacă va fi o ofertă astronomică, o va accepta. Nu știu ce se va întâmpla. Dacă zice o sumă, el mai lasă, dar nu prea mult. Deocamdată nu este nimic concret.

Meciurile naționalei nu i-au făcut niciun deserviciu lui Popescu. Nu a jucat extraordinar, dar când a fost titular, echipa a câștigat. Nu poate fi un deserviciu când ești convocat”, a spus Victor Becali la GSP LIVE.

Gigi Becali i-a stabilit prețul jucătorului său în urmă cu câteva luni.

“Am spus eu că nu îl las pe Tavi Popescu să plece, dar dacă vine cineva acum și îmi pune pe masă 50 de milioane de euro, credeți că sunt nebun și nu îl las?!

Când spun eu de 100 de milioane, sunt convins că e greu să obțin banii ăia. Dar nimeni nu mă poate opri să vorbesc de suma asta. Știu eu de ce o spun.  Eu sunt convins că o să obțin pe Tavi Popescu cea mai mare sumă de transfer de când am intrat în fotbal“, spunea Gigi Becali.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Neymar a găsit metoda. Ce a făcut pentru ca jucătorii sud-coreeni să nu-l faulteze

Brazilia s-a calificat în sferturile de finală ale Cupe...

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Parteneri
Recomandari