Vestea serii despre Dennis Man! O nouă apariţie importantă pentru tricolor în tricoul Parmei. Edi Iordănescu trebuie să ştie

Vestea serii despre Dennis Man! O nouă apariţie importantă pentru tricolor în tricoul Parmei. Edi Iordănescu trebuie să ştie. Jucătorul român nu a avut o evoluţie bună pentru echipa de pe Ennio Tardini.

Dennis Man nu a fost protagonist pentru cei de la Parma. Tricolorul nu a mai marcat şi a fost criticat pentru prestaţia sa.

Vestea serii despre Dennis Man!

Echipa lui Dennis Man, Parma a terminat la egalitate sâmbătă, în deplasare, scor 1-1, cu Como, în etapa a 26-a din Serie B. Cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă titulari, Parma a deschis scorul la Como încă din minutul 3.

Atunci, Mihăilă i-a pasat lui Benedyczak şi polonezul a înscris. Gazdele au egalat în minutul 24, prin Verdi şi la pauză s-a intrat cu scorul de 1-1. Atacantul român Dennis Man, care a avut două ocazii în prima parte, a fost înlocuit la pauză în echipa Parmei. Apoi, Mihăilă a ieşit în minutul 77.

Meciul s-a încheiat la egalitate şi Parma conduce în clasamentul Serie B cu 55 de puncte. Are un avans de 7 puncte faţă de echipa de pe locul secund, Venezia.

Pentru evoluția din meciul de sâmbătă, Valentin Mihăilă a fost notat cu 6,5 și a fost lăudat de către italieni. ”Pe dreapta, pe stânga, în mijlocul atacului: Pecchia l-a pus peste tot, iar românul a oferit o performanță la un nivel înalt. A oferit o pasă de gol și a alergat mult pentru a sprijini echipa”, au scris cei de la Parma Live.

Dennis Man nu a făcut o partidă foarte bună și a fost înlocuit la pauză. Jurnaliștii din Peninsulă i-au acordat doar nota 5,5. ”Terenul greu nu l-a ajutat, dar nici nu a avut o zi grozavă. Caută prea mult subtilități inutile. A avut ocazia să șuteze, dar nu a făcut-o cu răutatea care a trebuit”, au spus italienii.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed