Vestea nopţii despre Novak Djokovic! Decizie de ultimă oră a sârbului. Totul a devenit public

Vestea nopţii despre Novak Djokovic! decizie de ultimă oră a sârbului. Totul a devenit public. Liderul mondial ATP urmează să revină în circuit la unul dintre cele mai importante turnee ale sezonului.

Novak Djokovic va participa la turneul de 1000 de puncte de la Monte Carlo. Asta după înfrângerea surprinzătoare suferită la Indian Wells. La Monte Carlo s-ar putea duela cu Rafael Nadal.

Vestea nopţii despre Novak Djokovic!

Novak Djokovic nu a mai disputat niciun meci, după ce a fost învins de ocupantul locului 123 ATP, Luca Nardi, în turul trei de la Indian Wells. Sârbul s-a retras de la turneul de 1000 de puncte ATP de la Miami.

Conform tennis365.com, liderul mondial ATP va începe pregătirile pentru sezonul de zgură la turneul de la Monte Carlo. Competiţia se va disputa în perioada 7-14 aprilie. Şi Rafa Nadal se află pe lista participanţilor. Legendarul jucător iberic speră să-şi intre în formă înainte de Roland Garros.

Djokovic a câştigat de două ori turneul de la Monte Carlo, în 2015 şi în 2013, mai disputând alte două finale, în 2009 şi 2012. Totuşi, sârbul nu a mai trecut de sferturi din 2015. Anul trecut a fost eliminat de Musetti, în turul al treilea, după un meci de trei seturi.

Până la participarea la Roland Garros, Novak Djokovic ar mai putea lua startul la turneele de 1000 de puncte ATP de la Madrid şi Roma. Grand Slam-ul parizian se va disputa în perioada 26 mai – 9 iunie.

În acest an, Djokovic nu a câştigat niciun turneu. A fost învins în finala de la Australian Open de către Janick Sinner şi a pierdut în turul trei de la Indian Wells, cu Luca Nardi.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed