Vestea momentului pentru Sorana Cîrstea! Anunţul oficial venit de la WTA. Şi Simona Halep, direct vizată

Vestea momentului pentru Sorana Cîrstea! Anunţul oficial venit de la WTA. Şi Simona Halep, direct vizată. Totul a devenit public în urmă cu  puţin timp. Şefii tenisului au publicat noul clasament.

Sorana Cîrstea este, de departe, cea mai bine clasată jucătoare din România în topul mondial WTA.

Vestea momentului pentru Sorana Cîrstea!

Sorana Cîrstea se menţine pe locul 29 în ierarhia WTA, conform clasamentului dat publicităţii luni. Cîrstea are un total de 1675 puncte. Asta deşi la ultimul turneu la care a participat a fost eliminată încă din primul tur.

În clasamentul WTA de luni, a doua româncă este Ana Bogdan. Şi aceasta se menţine pe 50, cu 1132 puncte. Jaqueline Cristian a urcat trei locuri şi este pe 62, cu 986 de puncte.

Irina Begu se menţine pe 127, cu 596 puncte, în timp ce, după o coborâre de patru locuri, Anca Todoni este pe 141, cu 542 puncte. În top 200 se mai află Gabriela Ruse, locul 152, coborâre două locuri, 491 de puncte. În schimb, Simona Halep a urcat în clasament cinci locuri şi este 1128, cu 11 puncte. Asta deşi nu a mai jucat de mult timp un meci oficial.

Prima româncă din clasamentul de dublu este Monica Niculescu, pe 33, cu o urcare de un loc şi 2.316 puncte. Lider incontestabil este în continuare poloneza Iga Swiatek, cu 11.695 de puncte. Pe locul doi este sportiva americană Coco Gauff, cu 8.128 puncte, iar pe trei este belarusa Arina Sabalenka, cu 7.841 de puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed