Vestea momentului pentru oamenii lui Zeljko Kopic! Suma uriaşă pusă la bătaie. Se va totul pentru salvarea lui Dinamo

Dinamo a reușit să prindă barajul pentru menținerea sau retrogradarea din prima ligă, în urma victoriei la scor din duelul cu UTA, 2-0! Abdallah și Patriche au marcat cele două goluri, iar formația a fost ajutată și de rezultatul celorlalte grupări aflate la ananghie în play-out.

Pentru a se menține în Superliga, Dinamo va trebui să se impună categoric în duelul cu Csikszereda. ”Haita” a fost stimulată financiar din plin, oficialii echipei oferindu-le jucătorilor prime în valoare de 150.000 de euro.

Se va totul pentru salvarea lui Dinamo!

Duelul dintre Dinamo și UTA a fost disputat pe stadionul Arcul de Triumf. Suporterii au dat buzna în teren, imediat cum Istvan Kovacs a fluierat finalul partidei.

Răzvan Patriche (38 de ani), fundașul central dinamovist, a vorbit despre șansa pe care a primit-o echipa sa.

”A ieșit soarele și pe strada noastră. Au fost șanse mici, dar am crezut în ele și s-a văzut.

Nu știam nimic (n.r.- despre celalalte rezultate), am zis că nu mă interesează, avem drumul nostru și la sfârșit vom vedea dacă e bine sau nu.

Îmi pare rău că am luat roșu, a fost o reacție involuntară, asta e. Nu știu dacă a fost meritat, m-am dus în adversar din reflex. Îmi pare rău că nu voi fi în teren alături de colegi, dar cu siguranță voi fi alături de ei.

Ne bucurăm în seara asta, dar de mâine înapoi la treabă. Mai avem două meciuri pe care trebuie să le câștigăm!”, a spus, conform digisport.ro, Patriche, la final.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed