Vestea momentului pentru Gică Hagi! Decizie de ultimă oră a omului lui Răzvan Burleanu. S-a aflat înaintea unui meci crucial pentru cupele europene

Vestea momentului pentru Gică Hagi! Decizie de ultimă oră a omului lui Răzvan Burleanu. S-a aflat înaintea unui meci crucial pentru cupele europene. Urmează duelul care poate decide echipa care va termina pe locul 2 în Superliga.

Farul lui Gică Hagi nu renunţă la bătălia pentru Europa. Încă speră să prindă un loc pe podium şi să participe în Conference League.

Vestea momentului pentru Gică Hagi!

Pentru băieţii lui Gică Hagi urmează un meci crucial, contra celor de la CFR Cluj. Chiar înaintea disputei omul lui Răzvan Burleanu, Kyros Vassaras, a făcut publică brigada care va conduce partida.

Arbitrul Florin Andrei va conduce la centru partida Farul Constanţa – CFR Cluj, care se dispută vineri, de la ora 20.30, în etapa a cincea a play-off-ului din Superliga.

Centralul va fi ajutat la cele două linii de Mircea Mihail Grigoriu şi Ovidiu Artene. Arbitri VAR vor fi Sorin Costreie şi Marius Cristian Marchidanu, iar rezervă Iulian Dima. Observator de arbitri la acest joc va fi Vasile Bratu.

Înaintea meciului, CFR Cluj se află pe locul secund în play-off, cu 31 de puncte. De partea cealaltă, Farul are 29 de puncte. Dacă echipa din Gruia nu câştigă cu Farul îşi ia adio, din punct de vedere matematic, de la titlul de campioană.

În play-out, de la ora 17.30 se dispută partida Hermannstadt – FC Botoşani, pentru care a fost anunţată următoarea brigadă. Arbitri: Sebastian Colţescu – Ferencz Tunyogi, Andrei Constantinescu – Mihai Motan. Arbitri VAR: Szabolcs Kovacs, Raul Constantin Ghiciulescu. Observator: Marcel Savaniu

Gazdele se bat la primul  loc în play-out, chiar dacă joacă degeaba. Se află în insolvenţă şi nu au drept de participare în cupele europene. De partea cealaltă, cei de la FC Botoşani, sunt pe loc direct retrogradabil. Dacă pierd, şansele de a se mai salva de la retrogradare sunt din ce în ce mai mici.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed