Vestea momentului pentru Florinel Coman! Unde trebuie să plece vedeta celor de la FCSB. I-a decis soarta în direct

A apărut vestea momentului pentru Florinel Coman! S-a aflat unde trebuie să plece vedeta celor de la FCSB. I-a decis soarta în direct. Un fost mare jucător al roş-albaştrilor a vorbit despre perla lui Gigi Becali.

Florinel Coman este unul dintre cei mai buni jucători din SuperLigă. Iar Adrian Ilie a discutat despre campionatul în care și-ar dori să-l vadă pe atacant.

Vestea momentului pentru Florinel Coman!

Patronul de la FCSB a impus o clauză de 5 milioane de euro pentru fotbalist. Dacă un alt club plătește această sumă, îl poate transfera.

Adrian Ilie, fost atacant al Valenciei, crede că Florinel Coman ar fi potrivit pentru o echipă din mijlocul clasamentului La Liga.

„La cum se prezintă campionatul românesc este foarte greu să mai apară un jucător (n.r. în elită). Sau poate, pentru că sunt foarte mulţi români plecaţi afară, sunt copii de 14-15 ani care joacă la Real Madrid sau Barcelona.

De acolo e posibil să apară. Crescuţi în afară. Deocamdată la noi, din ce văd la jucătorii sub 15 ani de la loturile naţionale, este foarte greu să ajungă cineva să joace la nivelul ăsta.

Eu pe Florinel Coman l-aş vedea la o echipă de locul 10 în Spania. Şi Valencia cum e în momentul de faţă. Cred că la nivelul respectiv ar face faţă”, a spus Adrian Ilie, conform Fanatik.

Andrei Vochin: „Drăguşin joacă şah de performanţă”

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, a explicat ce condiții trebuie să îndeplinească un jucător pentru a fi considerat de elită, subliniind că nu este suficient doar să ai talent.

„Eu cred că trebuie îndeplinite mai multe condiţii. Trebuie să ai nativ ceea ce a avut Adi (n.r. Adrian Ilie). După care trebuie să te apuci să munceşti, să nu îţi placă niciodată să pierzi un joc de antrenament, să vrei să învingi adversarul şi la antrenament.

După care, să fii olimpic la şah, să cânţi la un instrument şi să poţi să faci atmosferă la o petrecere. Sunt o grămadă de factori cumulaţi, care te transformă într-un jucător de performanţă. Dacă eşti numai jucător de petrecere nu o să ajungi mare.

Dacă te bazezi doar pe ce ţi-a dat Doamne, Doamne, n-o să ajungi mare. Dacă o să joci numai rişcă, nu joci şi şah, adică să îţi pui puţin mintea la contribuţie, să încerci şi alte jocuri, n-o să ajungi mare.

Întâmplător sau nu, Drăguşin, care valorează cel mai mult dintre toţi fotbaliştii români, joacă şah de performanţă”, a spus Vochin, potrivit aceleiași surse.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed