Vestea momentului pentru Elias Charalambous! Decizia crucială luată de omul lui Răzvan Burleanu. S-a aflat înaintea meciului

Vestea momentului pentru Elias Charalambous! Decizia crucială luată de omul lui Răzvan Burleanu. S-a aflat înaintea meciului. Pentru cei de la FCSB urmează un duel crucial în Superliga.

Băieţii lui Elias Charalambous joacă, în deplasare, cu Farul lui Gică Hagi. Se pare că Marcel Bîrsan va conduce la centru acest duel din etapa 2 a play-off-ului de Superliga.

Vestea momentului pentru Elias Charalambous!

„Centralul” a avut o prestație bună la ultimul meci în care i-a arbitrat pe băieţii lui Elias Charalambous. Bîrsan, al 7-lea nume de pe lista FIFA este „centralul” ales pentru duelul de la Ovidiu, conform prosport.ro. Această delegare vine în contextul în care Horia Mladinovici, Adrian Cojocaru şi Bogdan Dumitrache, arbitri de Superliga, au picat testele fizice și nu vor mai fi la centru timp de 30 de zile.

Bîrsan a arbitrat-o ultima dată pe FCSB într-un meci cu CSU Craiova, din etapa #23 a Superligii. Atunci, vicecampioana s-a impus în deplasare, scor 3-0, însă prima reușită a venit în urma unei faze controversate.

Darius Olaru a deschis scorul în minutul 45+8, după o lovitură de la 11 metri. Chemat de Cătălin Popa să revadă faza, „centralul” Marcel Bîrsan s-a răzgândit și a dictat penalty pentru oaspeți.

Marcel Bîrsan n-a observat inițial incidentul. După 3 minute de analiză în camera VAR, Cătălin Popa l-a chemat să revadă faza la monitorul montat pe marginea terenului. „Centralul” din București a întors decizia și dictat lovitură de la 11 metri, spre nemulțumirea celor de la Craiova.

Ultima oară când Bîrsan a arbitrat-o pe Farul s-a întâmplat pe 12 februarie 2024, într-o partidă cu Dinamo, scor 0-2. Partida a avut un singur moment controversat gestionat de Bîrsan.

Atunci, „centralul” i-a arătat cartonașul roșu lui Alexandru Buzbuchi în minutul 77 după un contact cu Hakim Abdallah. Decizia a fost întoarsă de VAR. Ionuț Larie, aflat aproape de fază, a avut o ieșire violentă, l-a bruscat pe Bîrsan. Căpitanul Farului a văzut cartonașul galben, dar nu s-a potolit. A strigat injurii în direcția arbitrului asistent, însă nu a primit cartonașul roșu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed