Vestea momentului pentru Costel Gâlcă! Vladimir Screciu, revenire de urgenţă la CSU Craiova: ‘Ne dorim să prindem Europa’ + Mesaj pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024

Vestea momentului pentru Costel Gâlcă! Vladimir Screciu, revenire de urgenţă la CSU Craiova. Tricolorul este foarte aproape de a fi 100% apt și speră să își ajute coechipierii de la națională, la EURO 2024.

Vladimir Screciu a fost miercuri la antrenamentele echipei. Jucătorul s-a antrenat separat, dar anunță că este aproape de o revenire completă. Există posibilitatea să fie în lot la meciul cu Sepsi, de sâmbătă seara, de la ora 21:00.

Vladimir Screciu, revenire de urgenţă la CSU Craiova

Vladimir Screciu anunță că RMN-ul i-a ieșir foarte bine, cel mai bine dintre toate pe care le-a făcut din decemnrie și până acum. Jucătorul dă semne bune și speră ca sănătatea lui să fie bună pentru a face parte din lotul echipei naționale la EURO 2024.

„Eu sunt fericit, voi fi în lot, dar la echipă, la națională rămâne de văzut. Depinde de mine, cum o să mă simt, dar sunt pe drumul cel bun. Totul este conform planului, cred că voi fi în lot sâmbătă, iar dacă nu, sigur voi fi în meciul de baraj.

RMN-ul a ieșit cel mai bine de până acum, mă bucur. Doar că trebuie făcut totul cu cap și să nu mai forțez. Nu pot să spun cât la sută sunt pregătit. De aceea am zis să iau totul pas cu pas și când voi fi 100%, atunci voi intra pe teren.

(nr. absența din lot s-a resimțit) Fiecare jucător este important, fiecare are aportul lui în echipa națională, cu plusuri cu minusuri. Dacă nu sunt eu, cu siguranță va fi altcineva, dar sper să facem un campionat foarte bun”, a declarat Vladimir Screciu la finalul antrenamentelor de miercuri.

„Ne-a afectat foarte tare absența noastră”

„Ne dorim foarte mult să prindem Europa, pentru că anul trecut ne-a afectat foarte tare absența noastră. Acum doi ani, când am jucat a fost foarte frumos, dar ne-a rănit foarte tare pierzând calificarea, la penalty-uri. Anul acesta cred că în proporții foarte mari să prindem Europa, mai ales la cum mi-am văzut colegii și pe toată lumea din club. Acesta este un obiectiv foarte mare, să accedem în grupele europene.

Nu mă interesează ce fac celelalte echipe, mă interesează ce facem noi, este cel mai important, să câștigăm cu Sepsi.

M-am bucurat foarte tare că am egalat la Constanța și nu am pierdut. A fost un meci foarte important pentru noi și asta ne dă încredere. Sâmbătă așteptăm suporterii în număr cât mai mare și sper să mergem împreună unde ne-am dorit, adică spre Europa”, a completat mijlocașul celor de la CSU Craiova.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed