Vestea momentului pentru Costel Gâlcă! Decizie crucială a omului lui Răzvan Burleanu. S-a aflat înaintea meciului sezonului din Superliga

Vestea momentului pentru Costel Gâlcă! Decizie crucială a omului lui Răzvan Burleanu. S-a aflat înaintea meciului sezonului din Superliga. Cei de la CSU Craiova îşi joacă viitorul în ultima partidă.

Echipa lui Costel Gâlcă a terminat sezonul de Superliga pe locul 3. Nu este de ajuns pentru o participare într-o cupă europeană.

Vestea momentului pentru Costel Gâlcă!

Formaţia lui Costel Gâlcă trebuie să mai joace un meci, barajul de Conference League. Cu o zi înaintea meciului, omul lui Răzvan Burleanu, Kyros Vassaras, a făcut publică brigada care va fluiera la această partidă.

Arbitrul Marcel Bîrsan va conduce la centru meciul CSU Craiova – Universitatea Cluj, din barajul pentru cupele europene. Această partidă se va disputa, duminică, de la ora 20.00, la Craiova. El va fi ajutat la cele două linii de Radu Ghinguleac şi Valentin Avram

Rezervă va fi Andrei Moroiţă, iar în Camera VAR se vor afla Cătălin Popa şi Iulian Dima. Observatori vor fi Eduard Dumitrescu şi Eduard Alexandru.

Dacă băieţii lui Costel Gâlcă au terminat pe locul 3, formaţia antrenată de Ioan Ovidiu Sabău a fost pe locul 10 în play-out-ul de Superliga. A jucat primul baraj contra celor de la Oţelul, care terminase sezonul pe locul 8. A învins la Galaţi şi acum dispută acest meci decisiv pentru ambele echipe, cu calificarea în Conference League pe masă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed