Vestea momentului despre Simona Halep! Următorul turneu la care va participa. Totul a devenit public

Vestea momentului despre fosta câștigătoare la Roland Garros, Simona Halep! Următorul turneu la care va participa sportiva se va desfășura chiar în țara sa. Totul a fost făcut public de organizatori.

Simona Halep va participa la turneul de la Iași unde va beneficia de un wild-card. Directorul turneului a afirmat în conferința de presă că are invitația pregătită pentru sportivă. Iași Open va alea loc în perioada 21-26 iulie.

Vestea momentului despre Simona Halep!

Turneul de la Iași de categoria WTA 250 i-a oferit constănțencei un wild-card pentru a putea fi prezentă pe tabloul principal.

„Această noutate a turneului am aflat-o şi eu destul de târziu. Un pic m-a surprins pentru că era în plan, dar pentru anii viitori. Din punctul meu de vedere a avea un astfel de turneu înainte de Olimpiadă. Pe zgură, înseamnă că sigur vom avea jucătoare importante”, și-a început discursul Daniel Dobre.

„În afară de jucătoarele noastre din România, care aproape în grup au confirmat prezenţa, Andrei Pavel vrea să îl aducă pe Nadal, eu vreau să o aduc pe Simona Halep şi are un wild card pregătit. Şi sperăm să fie acolo. Pe lângă jucătoarele consacrate, Irina Begu, Ana Bogdan, Jacqueline Cristian, Gabi Ruse, Monica Niculescu, care va veni la dublu, ca şi anul trecut, avem jucătoarele tinere care au început să confirme, Anca Todoni, Miriam Bulgaru.

Deci, la fete, clar vom avea cele mai bune jucătoare din România, plus jucătoare din, sper eu, primele 50, poate chiar mai sus, care vor dori să pregătească cât mai bine Olimpiada de la Paris, care va fi pe zgură. Acest turneu de (WTA) 250 înseamnă o vizibilitate mai mare, vine cu responsabilitate mai mare. Trebuie investit mai mult, pentru ca spectacolul să fie de o calitate mai mare, deci efortul va fi mai mare, dar şi rezultatele vor fi pe măsură. Mă bucur că am ajuns cu acest turneu la un grad atât de înalt”, a mai declarat Dobre, potrivit agerpres.ro.

Cine va beneficia de wild-card la Iași Open?

El a spus că două invitaţii dintre cele patru disponibile vor fi pentru câştigătoarelor de Grand Slam sau care au fost numărul 1 WTA: „Calificările vor fi de 24 de jucătoare şi 4 wild card-uri, vor fi pentru jucătoarele din România.

Pe tablou se schimbă un pic vor fi două wild card-uri, plus două locuri rezervate jucătoarelor foste câştigătoare de Grand Slam, foste număr 1, care oricând pot să aplice. Spre exemplu Simona Halep poate să o facă, poate să o facă Kerber sau Osaka, nu contează cine. Ele au acest drept rezervat de a juca aici”, a mai spus directorul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed