Vestea momentului despre Istvan Kovacs! Anunţul de ultimă oră venit de la UEFA. Meciul pe care îl va conduce la EURO 2024

Vestea momentului despre arbitrul internațional, Istvan Kovacs! Anunţul de ultimă oră venit din partea UEFA. Meciul pe care îl va conduce românul la Campionatul European din Germania.

Istvan Kovacs este un arbitru renumit, care a arbitrat meciuri importante din Europa, nu numai din România. În prima partidă a grupelor de la EURO 2024 nu a fost delegat, însă arbitrat în runda a doua meciul dintre Slovenia și Serbia.

Vestea momentului pentru Istvan Kovacs!

Prestația arbitrului român a fost remarcată în presa internațională. UEFA a anunțat pe site-ul oficial ultimele delegări pentru meciurile din etapa a treia, iar Kovacs va arbitra partida dintre Cehia și Turcia, din grupa F.

Meciul este programat miercuri, 26 iunie, de la ora 22:00, iar partida se joacă cu calificarea pe masă. Dacă naționala pregătită de Vincenzo Montella ocupă locul doi, cu trei puncte, cehii sunt pe trei, cu un singur punct și cu golaveraj -1.

Portugalia este singura echipă calificată din grupă, de pe prima poziție. Cehia poate deveni a doua formație din grupă care merge în optimile de finală, dacă se va impune în fața Turciei.

La meciul dintre Slovenia și Serbia, Kovacs a fost răsplătit de UEFA cu suma de 5.000 de euro. Cu atât este plătit un arbitru care conduce o partidă de la un turneu final.

Alți doi arbitrii români, Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, au primit câte 2.500 de euro. Suma a fost mai mică pentru că cei doi au fost asistenți la EURO 2024.

La precedentul turneu final de Campionat European, cel din urmă cu trei ani, Kovacs a arbitrat un singur meci, Macedonia de Nord – Olanda 0-3.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed