Vestea momentului despre Ianis Hagi! Anunţul antrenorului de la Alaves. Ce se va întâmpla cu tricolorul la următorul meci

Vestea momentului despre internaționalul Ianis Hagi! Anunţul antrenorului de la Alaves despre român. Ce se va întâmpla cu tricolorul la următorul meci al spaniolilor. Va avea şansa să demonstreze.

Ianis Hagi a jucat doar ultimele minute în partida contra celor de la Getafe. După ce a fost cel mai bun jucător în meciul cu Real Madrid, antrenorul Carlos Vicente nu l-a introdus în primul 11.

Vestea momentului despre Ianis Hagi!

Carlos Vicente a fost marcatorul singurului gol din partida contra lui Getafe. In minutul 12 a deschis tabela de marcaj după ce a fructificat pasa primită de la Ruben Duarte. Sâmbătă, 25 mai urmează ultimul meci din La Liga, iar Luis Garcia, antrenorul echipei, a anunțat că Ianis Hagi ar putea fi introdus din primul minut.

”Vom avea probleme în alcătuirea mijlocului la meciul cu Las Palmas din cauza supdentărilor lui Blanco și Benevidez. Totuși, avem alternative precum Ianis Hagi sau jucătorii de la echipa a doua”, a spus Luis Garcia, citat de presa spaniolă.

Românul a fost introdus în locul lui Guridi în minutul 87, dar nu a avut suficient timp la dispoziție pentru a repeta jocul bun de pe ”Santiago Bernabeu”. Potrivit Sofascore, Hagi a atins de 3 ori mingea și a pierdut-o de alte două. Mijlocașul ofensiv nici măcar nu a putut fi notat din cauză că a jucat foarte puține minute.

Alaves are 45 de puncte și a urcat pe locul 10, în timp ce Getafe ocupă poziția a 11-a, cu două puncte mai puțin.

În ultima partidă, trupa lui Ianis o va întâlni pe Las Palmas. Românul va reveni la Rangers, echipa de unde a fost împrumutat. Rămâne de văzut ce se va întâmpla din vară, va juca în Scoția sau își va găsi altă echipă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed