Vestea momentului despre Dennis Man! Unde a plecat tricolorul după EURO 2024. Nici Valentin Mihăilă nu a lipsit / Foto

Vestea momentului despre Dennis Man! S-a aflat unde a plecat tricolorul după EURO 2024. Nici Valentin Mihăilă nu a lipsit. Cei doi tricolori au intrat în vacanţă. Şi acolo sunt de nedespărţit.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă au ales o destinaţie de vis pentru vacanţa de vară. De acolo nu lipsesc nici partenerele celor doi jucători de la Parma.

Vestea momentului despre Dennis Man!

Dennis Man și Valentin Mihăilă sunt, în aceste zile, pe plajele extravagante din Mykonos. Îşi petrec vacanţa împreună, însoţiţi de iubite. Alexandra Ionela Grigoriţă și Ami Colhon au făcut poze pe care le-au postat pe Instagram. Cele două extreme ale Parmei și perechile lor s-au relaxat la terasele din Mykonos, dar și pe plajele insulei.

Cei doi atacanți nu au confirmat că sunt împreună în vacanță. Pozele de pe Instagram îi dau de gol pe fotbaliștii Parmei. Parma era în pericol să îi piardă pe cei doi fotbaliști, dar clubul a anunțat oficial că Valentin Mihăilă va continua alături de echipa nou-promovată în Serie A. Dennis Man semnează şi el cu echipa care tocmai a promovat în Serie A.

Are însă oferte importante pentru a face pasul către un club important. Borussia Dormund, AS Roma sau Fiorentina sunt printre echipele aflate în cursă pentru Man. De altfel, Parma semnează cu jucătorul român prelungirea contractului ca să nu îl piardă. Este dispusă să-l cedeze, dar nu pentru mai puţin de 20 de milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed