Vestea momentului despre Dan Petrescu! Ce a făcut noua echipă a românului. Dezvăluiri de ultimă oră

Vestea momentului despre Dan Petrescu! S-a aflat ce a făcut noua echipă a românului. Dezvăluiri de ultimă oră despre cei de la Jeonbuk Motors. Echipa fostului tehnician de la CFR Cluj a avut meci în campionatul intern.

Formația lui Dan Petrescu s-a impus în fața celor de la Gwangju scor 2-0, în campionatul din Coreea de Sud.

Vestea momentului despre Dan Petrescu!

Pentru echipa lui Dan Petrescu a deschis scorul Ahn Hyun-Beom, în minutul 18 al partidei, din pasa lui Song Min-Kyu. Rezultatul final a fost stabilit în minutul 3 al prelungirilor primei reprize de Min-Kyu.

În urma acestei victorii, Jeonbuk a urcat pe locul patru în campionat. S-a apropiat la doar un punct de Gwangju, principala contracandidată la locul trei. Campionatul este condus de Ulsan Hyundai, cu 73 de puncte.

Dan Petrescu are o misiune dificilă în următoarea etapă din campionat. Jeonbuk o va întâlni pe Ulsan Hyundai, liderul din Coreea de Sud. Meciul se va disputa duminică, de la ora 07:00 a României.

Petrescu a semnat cu formația din Coreea de Sud în vara acestui an. Conducerea clubului i-a oferit antrenorului român un salariu de 1,5 milioane de dolari pe an. Petrescu a plecat de la CFR Cluj, acolo unde câştigase campionate pe bandă rulantă cu echipa din Gruia.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed