Vestea momentului despre cea mai frumoasă sportivă din România! Ce urmează pentru Bernadette Szocs. Dezvăluiri de ultimă oră din interior / Foto

Bernadette Szocs se află pe locul 10 în ierarhia mondială, chiar înainte de a-și onora prezența la Saudi Smash 2024, competiție ce se va desfășura în perioada 1-11 mai! Participarea sa în cadrul concursului ar fi extrem de benefică, încât sportiva noastră și-ar putea înregistra alte câteva sute de puncte în cont.

În clasamentul mondial, Bernadette Szocs deține un scor total de 1.605 puncte, iar bifarea prezenţei sale în sferturile de finală ale competiției i-ar mai aduce alte 350 de puncte. Semifinalele sunt recompensate cu 700 de puncte, finalista va încasa 1.400 de puncte, iar câştigătoarei marelui titlu i se va atribui 2.000 de puncte.

Ce urmează pentru Bernadette Szocs!

Prin urmare, în funcţie şi de rezultatele celorlalte participante, sportiva în vârstă de 29 de ani își poate îndeplini unul dintre marile sale visuri: acela de a ajunge în topul celor mai bune cinci jucătoare de tenis de masă din lume.

În luna martie a intrat pentru prima dată în Top 10.

„Sunt foarte fericită că mi s-a mai îndeplinit un vis. Acela de a intrat în top 10 mondial! Și nu vreau să mă opresc aici. Următoarea țintă este să intru în top 5 mondial!”, spunea Szocs.

La Saudi Smash 2024, Bernadette se va duela direct cu unele dintre cele mai bune jucătoare de tenis de masă din lume. La turneu vor fi așteptate Sun Yingsha, Wang Manyu, Wang Yidi, Chen Meng, Chen Xingtong, Hina Hayata, Shin Yubin, Mima Ito, Bernadette Szocs și Adriana Ruiz.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed