Veste uriaşă pentru cei de la Petrolul! Problemele financiare ar putea deveni amintire. Investitorii străini interesaţi de echipa prahoveană

Veste uriaşă pentru cei de la Petrolul! Problemele financiare ar putea deveni amintire. Mai mulţi investitori străini ar fi interesaţi de echipa prahoveană. Găzarii au mari probleme financiare în acest start de sezon.

Cei de la Petrolul au trăit, până acum, din prima tranşă din drepturile TV. Mai mult, un prieten al lui Gabi Tamaş ar fi ajutat şi ea echipa galben-albastră cu o sumă de bani împrumut.

Veste uriaşă pentru cei de la Petrolul!

Se pare însă că problemele financiare ale celor de la Petrolul ar putea să devină o amintire. Mai mulţi investitori străini ar fi interesaţi să ajute financiar echipa nou-promovată. Totul s-ar întâmpla după un periplu al preşedintelui Costel Lazăr la Muntele Athos.

Şeful celor de la Petrolul, Costel Lazăr, a fost la Sfântul Munte timp de o săptămână. Nu a fost singur la Athos. A fost însoţit de o delegatie care a cuprins şi afacerişti, dar şi oameni de fotbal din Moldova şi Kazahstan. Costel Lazăr speră să îi convingă pe aceştia să vină la Petrolul şi să investească în calitate de sponsori, dar şi chiar de acţionari. Tratativele cu primăria din Ploieşti sunt sistate şi se pare că nici nu se vor mai deschide cel puţin momentan.

Dacă financiar echipa pregătită de Nae Constantin este la pământ nu acelaşi lucru se poate spune din punct de vedere sportiv. Petrolul, echipă nou-promovată, este pe loc de play-off. Găzarii se află pe poziţia a şasea după 11 meciuri din Superliga, cu 17 puncte acumulate. După pauza pentru echipa naţională, băieţii lui Ne Constantin vor juca în Superliga cu CFR Cluj. Meciul va avea loc sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 21.30. În Cupă, Petrolul joacă marţi, de la ora 18.45, contra celor de la Şelimbăr.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Neymar a găsit metoda. Ce a făcut pentru ca jucătorii sud-coreeni să nu-l faulteze

Brazilia s-a calificat în sferturile de finală ale Cupe...

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Parteneri
Recomandari